Diego Matamoros, molt tocat: la imatge d'Estela Grande que l'acabarà d'enfonsar

Sembla impossible que hi hagi una reconciliació

Diego Matamoros i Estela Grande al plató de 'GH VIP'
Diego i Estela no es van creuar ni les mirades en el seu retrobament | Telecinco

La darrera edició de 'GH VIP' va estar marcada per dos grans triangles amorosos. El primer; entre Adara, Gianmarco i Hugo Sierra, sabem que va acabar amb els dos primers junts i amb Sierra protagonitzant un inesperat romanç a 'Supervivientes'. El segon; entre Diego MatamorosEstela GrandeKiko Jiménez, podria viure un nou episodi que deixaria molt tocat a un dels seus protagonistes. 

I és que confirmada la separació entre Diego i Estela, podria semblar que la tranquil·litat havia tornat a les seves vides, però la veritat és que l'embolic amorós no ha fet res més que créixer. El fill de Kiko Matamoros va veure impotent com la seva dona podria estar sentint alguna cosa més que una amistat especial amb Kiko Jiménez dins de la casa, però setmanes després, encara podria haver-hi una notícia que l'enfonsi molt més.

Kiko i Estela enxampats 

El programa 'Viva la vida' hauria dinamitat totes les esperances de Diego d'una possible reconciliació. Confirmaven que Estela i Kiko havien sigut vistos sortint junts d'un edifici del barri madrileny de Vallecas. En assabentar-se de la notícia, i demostrant que encara l'estima, Diego simplement haruia afirmat que l'únic que vol és protegir Estela dels atacs dels mitjans. 

La seva cara al plató de 'Sábado Deluxe' era tot un poema. Se'l va poder veure molt afectat, per molt que tingui assumit que el seu matrimoni s'hagi acabat. Ara només falta saber quina ha estat la reacció de Sofía Suescun a uns rumors que també l'afecten directament. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari