La distància posa punt final a la relació entre Lara Álvarez i Dani Miralles

Tant la presentadora asturiana com el ballarí han deixat de seguir-se mútuament als seus perfils d'Instagram
Dani Miralles i Lara Álvarez
La presentadora va conèixer a Miralles en el gimnàs | CatalunyaDiari.cat

La distància no acostuma a ser una bona amiga de les relacions sentimentals. I això ho sap bé la presentadora a Hondures de 'Supervivientes', Lara Álvarez, la qual hauria decidit posar fi a la seva relació amorosa amb el que fou el seu professor de ball, Dani Miralles.

 

El cert és que cap dels dos implicats ha anunciat la ruptura, igual que tampoc van fer-ho amb l'inici de la relació. Però diuen que hi ha moments en què les paraules sobren i, aquest és un d'ells. Tant la presentadora asturiana com el ballarí han deixat de seguir-se mútuament als seus perfils d'Instagram, i això revela que la seva relació ha arribat al seu punt final.

 

 

L'absència de Miralles a l'aniversari de la presentadora

Fins al moment, ambdós se seguien a les seves xarxes socials, compartien vídeos dels seus ja populars balls en conjunt i, en alguna ocasió, es comentaven les publicacions. En aquest sentit, des del passat 24 de maig que no s'intercanvien missatges públics, fet que denota que el seu distanciament és evident.

 

Una dels senyals inequívoques també ha estat l'absència de Miralles en l'aniversari de la presentadora. Tal com va mostrar Àlvarez al seu Instagram, els seus companys a l'illa li van preparar una espectacular festa d'aniversari en un complex amb piscina, música i barbacoa inclosa.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lo que viene... #preparandoCositas @danimiralles

Una publicación compartida por Lara Álvarez (@laruka) el

 

Miralles no va aparèixer en cap moment i va deixar sola la que, en teoria, era la seva parella. Així doncs, es fa palès que la distància ha estat un veritable enemic per la parella, després que es compleixin ja els dos mesos d'aventura de l'asturiana a Hondures. Ara, caldrà esperar la tornada d'Àlvarez a Madrid per saber si la parella decideix reprendre la seva relació o si, al contrari, els seus balls passen ja a formar part del passat de les seves vides.

 

Una de les poques imatges de la parella junts
Miralles i Álvarez s'han deixat veure en poques ocasions junts | Cedida

 

 

També et poden interessar...

 Comentaris

envia el comentari