La Casa Reial no aixeca cap: Escàndol per on dorm la Princesa Elionor

Són molt pocs els detalls íntims que coneixem de la futura hereva a el tron

Imatge de la Princesa Elionor
Letícia ha procurat sempre donar-li el mateix protagonisme a les dues nenes | Catalunya Diari

La vida privada de la princesa Elionor roman sota un estricte hermetisme dirigit per la reina Letícia. De fet, durant el confinament la jove i la seva germana Sofia van ser durament assenyalades per desaparèixer de l'escenari públic en un moment tan dur per a la societat.

Mentre Elionor romania tancada amb pany i clau a la Zarzuela, els petits membres de la reialesa europea mostraven la seva faceta més solidària i activa en la crisi del coronavirus.

L'hermetisme de Letícia amb la vida privada de Elionor

Fins al moment, són molt pocs els detalls íntims que coneixem de la futura hereva al tron. La seva exposició pública es basa simplement en una escassa participació en esdeveniments públics, una estratègia que contrasta enormement amb l'empleada per altres monarquies.

Fins i tot els més joves de la reialesa europea comparteixen amb els ciutadans moments quotidians a través d'internet i fins i tot compten amb perfils personals a les principals xarxes socials.

Davant l'absència d'informació que ajudi a conèixer a fons la princesa, cada nova filtració genera un embolic a Casa Reial. Tal com va passar fa uns dies amb el rumor del festeig de Elionor.

Elionor no dorm sola

Recentment hem conegut un nou detall sobre la seva vida privada que ha causat estupor. La revista 'Hola!' ha publicat un especial de curiositats de la jove, entre els quals es troben diversos aspectes íntims i privats d'Elionor.

La revelació més impactant ha tingut relació amb dormitori de la princesa d'Astúries, que resulta no dorm sola. Als seus 14 anys, Elionor segueix compartint habitació amb la seva germana petita, Sofia , la qual ja ha complert els 13 anys.

La notícia ha sorprès per dos motius aparents. La primera, com és possible que les joves comparteixin dormitori en una casa de gairebé 2.000 m² i quatre plantes? La segona, per què insisteix Letícia a tractar a les nenes com si fossin una?

Sembla que la reina es nega al fet que les seves filles emprenguin camins separats i desenvolupin la seva vida de forma independent. Letícia ha procurat sempre donar-li el mateix protagonisme a les dues nenes, evitant que la petita se senti infravalorada davant de la futura hereva.


Comentaris

envia el comentari