Empitjora l'estat de salut de Kiko Matamoros i continuarà ingressat

Els companys de 'Sálvame' li han volgut enviar una forta abraçada

Kiko Matamoros en un plató de televisió
L'estat de salut de Kiko Matamoros continua sent força delicat | Telecinco

'Sálvame' ha mantingut aquesta tarda un directe amb la porta de la clínica on es troba Kiko Matamoros després que ingressés d'urgència per una pancreatitis, ocasionada per l'extracció de vesícula a la qual es va sotmetre la setmana passada. Si bé és cert que el col·laborador va anunciar que s'havia recuperat amb èxit de la intervenció, sembla que al cap d'unes hores la situació va empitjorar i va haver de tornar al centre hospitalari.

L'estat de salut de Kiko Matamoros comença a preocupar amics i familiars

Aquesta tarda el reporter de 'Sálvame' Omar Suárez, explicava als espectadors que existia certa preocupació per l'estat de salut del col·laborador ja que, a causa d'aquesta complicació per l'extracció de vesícula, se li ha diagnosticat una infecció i que a hores d'ara encara es desconeix la seva procedència real i, de moment, la situació l'obligarà a estar ingressat a la clínica on estan tractant-lo.

D'altra banda, els seus companys de 'Sálvame' han volgut enviar una abraçada al seu company, desitjant-li que es recuperi aviat i que pugui tornar quan abans al seu lloc de treball, cosa que segons sembla, trigarà uns dies més a produir-se, ja que la salut del tertulià ara mateix l'hi impedeix i per això haurà d'estar unes setmanes més allunyat dels mitjans de comunicació.

Kiko Matamoros i la seva parella, Marta López, sortint de l'hospital després de l'operació de vesícula de Kiko (29 juliol 2020)
Kiko Matamoros no va dubtar a defensar des de l'hospital la seva xicota | Catalunya Diari

La seva família s'enfonsa a marxes forçoses

Mentre Matamoros es troba recuperant-se, la guerra entre la seva actual parella Marta López i la filla del tertulià, Anita Matamoros, segueix donant nous episodis i que posen entre l'espasa i la paret al col·laborador que de moment es posiciona de la banda de la seva xicota, allunyant-se de la seva filla la que sí que ha rebut el suport de la seva mare i exdona de Matamoros, Makoke.

El col·laborador, amb moltes dificultats, ha hagut d'entrar en els últims dies per telèfon a la televisió per defensar la seva parella, un gest que ha estat destacat pels seus companys i que insisteixen a demanar-li que descansi.


Comentaris

envia el comentari