Fotomuntatge de Julián Muñoz i Elia, la seva filla

Elia, la filla amb càncer de Julián Muñoz, plora sense control per la multa de 46 milions

Julián Muñoz està preocupat per la salut d'Elia, la seva filla malalta

Elia Muñoz Zaldívar, filla de Mayte Zaldívar i Julián Muñoz, està travessant per un moment extremadament delicat. D'una banda ha de lluitar contra un tumor que li ha robat l'ànim, i de l'altra ha de fer front a fortes crítiques. I és que el seu pare, Julián Muñoz, exparella d'Isabel Pantoja, ha decidit tornar a la primera línia per protagonitzar un documental.

Així, Julián ha signat un contracte amb Telecinco, concretament amb la productora 'Mandarina', per convertir-se en una estrella. Ha explicat la seva història amb Isabel Pantoja en un projecte titulat: 'No es la hora de la venganza, es la hora de la verdad'. I amb aquest, tothom pensa que ha guanyat molts diners, però no és així.

Imatge de Julián Muñoz i la seva filla Elia emocionats
Julián Muñoz i la seva filla Elia estaven molt units fins que va aparèixer Isabel Pantoja | Europa Press

Elia Muñoz ha viscut un autèntic infern durant el temps que el seu pare va estar sortint amb Isabel, ja que amb prou feines hi tenia relació. Sempre havien estat força units, però l'aparició de la 'tonadillera' a la seva vida va marcar un abans i un després. Ara, recorda com van ser aquests moments tan complicats, un drama que està costant massa car.

Julián, antic alcalde de Marbella, va ser condemnat pel cas 'Malaya', un escàndol que va acabar amb diversos polítics corruptes dins de la presó. Ell va aconseguir sortir al·legant que patia problemes de salut i que no podia estar tancat, però encara ha de pagar una multa. Segons publica el mitjà digital 'Informalia', aquesta quantitat puja als 46,2 milions d'euros.

De nou, Elia està revivint el seu pitjor malson a canvi de res, ja que Muñoz no cobrarà ni un sol euro del documental que ha venut a Telecinco. Fonts de total solvència asseguren que les autoritats han intervingut el sou de l'exnòvio d'Isabel. Si ja li retenen el 30% de la pensió, ara s'haurien quedat amb els diners de 'No es la hora de la verdad, es la hora de la venganza'.

Elia Muñoz, la responsable del documental

Julián Muñoz ha decidit donar un cop a la taula després d'anys de silenci i el tertulià Kiko Matamoros assegura conèixer-ne el motiu. Segons explica al programa 'Sálvame', el càncer que pateix la seva filla Elia l'ha fet recapacitar i ara vol ser completament sincer. La veritat té un preu, i és possible que Telecinco hagi pagat un bon sou a Muñoz, però no li servirà de res.

En concret, segons garanteix el portal 'Informalia', les autoritats han reclamat a l'antic alcalde de Marbella els diners que ha cobrat en el seu darrer projecte. I és que, recordem, va ser condemnat a pagar una multa de 46,2 milions d'euros per les activitats irregulars que va fer en el passat. Així que, suposadament no té diners per afrontar el càstig i per això li embarguen part de la seva pensió.

Imatge general d'Elia, la filla de Julián Muñoz, asseguda a un plató de televisió
Elia Muñoz Zaldívar ha aparegut diverses vegades a Telecinco  | GTRES

A hores d'ara, Elia manté una relació estupenda amb Julián, ja que després que s'allunyés d'Isabel Pantoja va aconseguir acostar-s'hi. Així mateix, fonts properes asseguren que està recordant el mal que ho va passar al seu dia i el seu estat anímic no és bo. A això cal sumar-hi que deu ser forta perquè ha de lluitar contra un tumor que li han diagnosticat fa poc.

Julián Muñoz cobra 1.110 euros mensuals

Julián va sortir de la presó perquè patia certs problemes de salut que li impedien estar tancat, almenys això és el que va al·legar. No obstant això, alguns periodistes dubten que aquest argument sigui cert, ja que no han deixat de seguir els seus passos. Sí, perquè a tothom li crida l'atenció l'alt tren de vida que porta, ja que suposadament només té 1.100 euros mensuals.

Actualment, l'exparella d'Isabel Pantoja cobra una pensió per haver treballat a l'ajuntament de Marbella, però part d'aquesta quantitat està embargada. Segons 'Informalia', els 1.100 euros que cobra es queden en 770 després de restar els diners que li deu a Hisenda. Tot i això, l'antic alcalde segueix vivint en una zona exclusiva, tenint un cotxe de luxe i freqüentant llocs importants.