Surt a la llum la veritat sobre l'enemistat més coneguda de la reina Letícia

El dissenyador Lorenzo Caprile ha parlat del tracte que van tenir

La reina Letícia durant la cerimònia d’obertura de les Corts al Congrés de Diputats (03-02-2020)
El dissenyador ha parlat del tracte que van mantenir | Catalunya Diari

La posició de reina li ha permès a Letícia conèixer nova gent, fer contactes i amistats però també s'ha especulat sobre possibles enemistats al llarg de la seva trajectòria. La més coneguda és la que suposadament manté amb el dissenyador Lorenzo Caprile

El fet de ser un focus mediàtic constant fa que el 'look' que llueix Letícia Ortiz en cada ocasió o esdeveniment doni molt a parlar. Fa poc es coneixia que la seva estilista personal, Eva Fernández, haurà d'absentar-se durant una temporada de la seva feina, motiu pel qual la reina haurà de posar-se les piles i escollir els diferents 'outfits'.

Tota la veritat sobre la suposada enemistat

Letícia, a part de la seva estilista personal, compta també amb l'ajuda de diversos modistes i dissenyadors que l'ajuden a vestir. Un d'ells és Lorenzo Caprile. De fet, la dona del rei Felip va lluir un dels seus dissenys durant el casament de Frederic i Mary de Dinamarca, un fet que va sorprendre totalment al dissenyador: «Encens la televisió i veus que un dels teus dissenys està en el casament d'uns prínceps molt famosos de Dinamarca» va explicar Caprile durant el programa 'Planeta Calleja' de Cuatro.

En el programa, el jutge de 'Maestros de la Costura' va acceptar anar d'aventures per Segòvia amb el presentador i aventurer, Jesús Calleja, en un viatge on van tenir temps per parlar sobre la relació que va mantenir amb la reina.

Caprile va explicar que «va ser una relació molt cordial» quelcom que va sobtar a Calleja que va insistir, «i per què deien les revistes que Letícia estava enfadada amb tu?». «No ho sé, són rumors de taller. És una llegenda negra. Mai hi va haver cap problema» sentenciava Lorenzo Caprile. Amb aquestes declaracions, els rumors sobre una enemistat entre reina i dissenyador quedaven desmentits.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari