El detall català en la reina Letícia que ha provocat descontent

La monarca ha visitat, amb el rei Felip, el Centre Educatiu Escoles Professionals Sagrada Família-Fundació Peñaflor, guanyador del Premi Escola de l’Any 2019

La reina Letícia, durant la visita al Centre Educatiu Escoles Professionals Sagrada Família-Fundació Peñaflor, el 6 de febrer del 2020
La reina Letícia ha lluït arracades de Tous durant la visita a Écija (Sevilla) | Catalunya Diari

El rei Felip i la reina Letícia han visitat, aquest dijous, el Centre Educatiu Escoles Professionals Sagrada Família-Fundació Peñaflor, guanyador del Premi Escola de l’Any 2019 de la Fundació Princesa de Girona, després d’haver-se reunit a Écija (Sevilla) amb la corporació municipal al Palau de Benamejí, seu del Museu Històric Municipal. Com de costum, els seus passos s’han analitzat amb lupa i ha destacat un detall que ha lluït la monarca i no ha generat diferències d’opinions.

Les joies de la reina Letícia, en el punt de mira

En concret, la reina Letícia ha escollit per aquesta ocasió un dels seus clàssics vestit, amb el qual la vam poder veure als premis Princesa de Girona: un dos peces de Victoria Beckham amb estampat de lleopard en blanc i blau, confeccionat amb seda fluida i format per una faldilla asimètrica i una camisa de màniga llarga.

Com a complements ha seleccionat unes sabates de taló de pell girada de color blau, de Carolina Herrera, però el que més ha destacat eren les joies que s’ha posat i han causat molt de rebombori. La reina Letícia ha lluït unes arracades de safir, amb perles salvatges, de Tous. D’aquesta manera, la monarca estaria mostrant el seu suport a la firma catalana que ha fet front a una gran polèmica per la qualitat dels seus materials, posant en dubte la seva reputació.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari