Primer pla d'Enrique Ponce amb el rostre seriós

Enrique Ponce, intranquil en sentir a Ana Soria revelar la notícia de l'embaràs

Fa molt de temps que Enrique va demostrar que el seu amor és sincer

Enrique Ponce és conegut per ser un dels millors toreros del moment, un referent per a les bones generacions. Fa uns anys es va divorciar de la seva dona i alhora va començar una relació amb Ana Soria, una jove estudiant de dret. Aquest festeig va rebre crítiques des del primer moment, però el temps ha desarmat els detractors de la parella.

Ara, Enrique Ponce està intranquil perquè sap que la seva xicota ha hagut de desmentir la notícia de l'embaràs diverses vegades i els rumors no cessen. L'almerienc no està esperant un nadó, de moment no entra als seus plans i no vol escoltar el contrari. Va parlar amb el diari La Razón per desmentir la notícia, però encara n'hi ha molts que continuen especulant sobre això.

Fotomuntatge d'Ana Soria i Enrique Ponce
Enrique Ponce sempre ha confiat en el talent d'Ana Soria | Catalunya Diari

Enrique té prou motius per presumir d'Ana Soria: mai no ha tingut cap problema amb la premsa i està sotmesa a molta pressió. Fa poc, a més, la futura advocada va fer un pas endavant per confirmar el que sempre ha defensat: no està embarassada. «No volem fer declaracions perquè volem viure la nostra vida al marge de la premsa, però et dic que res d'embaràs», va explicar.

Enrique haurà d'esperar un temps per ampliar la família, de moment no té plans de tornar a ser pare. «Estan inventant,  com sempre», va declarar Ana en una de les seves intervencions, però les seves paraules no van servir de res. Alguns periodistes van assegurar que el torero s'havia retirat de les places perquè aviat serien un més a casa.

«D'aquí a nou mesos comprovaràs que no t'estic enganyant», li va dir Soria al periodista que la va entrevistar per parlar d'aquest tema. El temps ha demostrat que tenia raó: no estava mentint i ningú no li ha demanat cap disculpa. La jove té una carrera brillant al davant, pot fer qualsevol cosa que es proposi i no es mereix rebre certs atacs.

Enrique Ponce sap quin és l'origen del problema

Enrique és un mestre dins de les arenes, però també té molta experiència a la premsa del cor. Sap com funciona el negoci, per això no vol entrar a desmentir determinats atreviments, és millor deixar morir els rumors. No obstant això, la seva parella és de sang calenta i no consenteix que diguin més mentides sobre ella.

Muntatge de Paloma Cuevas amb Enrique Ponce
Enrique Ponce manté una bona relació amb la seva exdona | GTRES

Ponce ha descobert l'origen del conflicte: la seva exdona és molt estimada i tots els seus amics s'han tirat a sobre d'Ana. Paloma Cuevas gaudeix d'una imatge excel·lent i té molts amics periodistes, per això ningú no s'atreveix a parlar-ne malament. També és cert que la dissenyadora no ha fet res de dolent, no té res a amagar i és força generosa.

El torero té dues filles petites i hi passa molt de temps, tot i que els últims anys han estat força convulsos. Ell s'ha mudat a Almeria i no és tan a prop d'elles com li agradaria, però segueix tots els seus passos gràcies a les noves tecnologies. També les visita sovint, per tant, es pot dir que la seva separació ha anat molt bé.

Enrique Ponce prefereix no parlar dels diners

Enrique està al corrent dels rumors i sap què estan explicant sobre la seva exdona; diuen que és la nova parella de Luis Miguel. Aquesta dada, però, no està demostrada, ben al contrari: el pare de Paloma Cuevas ho ha desmentit. Hi ha mitjans que continuen insistint que hi ha una història d'amor que ningú no vol confirmar, però no n'expliquen el motiu.

Ponce era amic de Luis Miguel, però va perdre el contacte amb ell quan va formalitzar el divorci. Suposadament, l'artista sempre havia estat molt apassionat amb Paloma. De fet, li va fer un regal que li va costar uns quants milers d'euros. En efecte, en una de les seves reunions va enviar el seu home de confiança a comprar un disc amb avió privat per regalar-lo a la dissenyadora.