Concursant d''OT' durant la gala 1

L'avís d'OT: l'estafa en la qual ja han picat molts espectadors

Les acusacions estan creant un gran renou a les xarxes

S'ha convertit en una cosa habitual que, en entrar a Twitter, les tendències estiguin repletes dels programes del moment, com és el cas d''Operación Triunfo'. I és que els fanàtics del concurs tuiten diàriament les coses que passen durant el 24 hores de l'acadèmia. 

El fanatisme és tant que, com en molts altres programes, els seguidors decideixen fer plans  estratègics per a salvar als seus preferits de l'expulsió. En moltes ocasions les mateixes famílies o amics dels concursants del  programa són els que es fan amb les línies de mòbils prepagament perquè els seguidors puguin fer recàrregues amb diners, i així poder emprar aquestes quantitats en missatges i crides per salvar-lo. Amb aquest mètode, els concursants poden aconseguir un gran nombre de vots en pocs minuts. 

El director de Gestmusic, Tinet Rubira, ha volgut llençar un missatge d'alerta a través de Twitter, assegurant que aquest sistema per salvar als concursants, en concret a Flavio, que està nominat amb Bruno i Anne, podria ser una estafa. 

 

«Això és una estafa»

El missatge que ha respost Tinet Rubira és el següent: «Gent de fora d'Espanya. Ja teniu disponible una línia de recàrregues per a salvarFlavio. Cada vot compta! Per a més informació contactar amb aquest compte!». Els  fanàtics  del programa s'han posicionat a favor i en contra de les declaracions del responsable, i molts li han demanat explicacions sobre el tuit.

Moltes han estat les respostes al tuit, retreient-li que aquesta pràctica és molt comuna i es duu a terme amb més concursants que no són Flavio. Per això, s'ha volgut defensar expressant: «En general les línies de recàrrega les considero una estafa, no dubto que algú ho faci amb bona intenció, però veient el volum de vot telefònic que rebem ja et dic jo que aquí hi ha gat amagat».

Les declaracions del responsable de Gestmusic continuen causant enrenou entre els fanàtics del programa, i donen molt a pensar sobre si és just el mecanisme que s'utilitza per a salvar als concursants.

També et pot interessar...