Jorge Javier Vázquez plorant

L'exparella de Jorge Javier Vázquez torna en descobrir qui ha mort

Jorge Javier Vázquez s'ha acomiadat del seu gos Travis

Jorge Javier Vázquez ha utilitzat la seva influència a les xarxes socials per acomiadar-se del seu gos Travis, que va adoptar fa anys. Feia un temps que estava malalt, però tot feia pensar que el seu estat de salut havia millorat els últims mesos. La mort de l'animal l'ha deixat completament desolat i ha intentat que els seguidors li donin afecte.

Jorge Javier Vázquez té el suport de Paco, l'únic home que ha estimat de veritat, així que pot estar tranquil. Té bona relació amb la seva exparella, que adorava els gossos del presentador i els anava a visitar amb freqüència. El líder de Sálvame escriu un bloc a la revista Lecturas titulat Vidas Propias i en aquest espai ha reflexionat sobre el tema.

Jorge Javier Vázquez amb els seus gossos
Jorge Javier Vázquez adora els seus animals | Instagram

Jorge Javier, fent gala de la sinceritat que el caracteritza, ha revelat que Paco passa molt de temps a casa perquè adora els gossos. La seva relació sentimental no va funcionar per motius que es desconeixen, però són amics íntims i tenen molta confiança. Els fans de Vázquez han pensat ara en el seu misteriós ex, ja que ell també estarà dolgut per la mort de Travis.

Jorge Javier és un mestre del món de la comunicació, per això sap què dir exactament en el moment oportú. Rep moltes crítiques perquè una part del públic no està d'acord amb la seva manera de treballar, però hi ha una cosa innegable. El comunicador és únic creant espectacle, per això té tanta presència a Telecinco i ningú no l'acomiadarà de la petita pantalla.

El presentador titular de Sálvame ha aprofitat la confiança que té amb els seus seguidors per confessar el mal moment que viu. Travis era important per a ell, era un membre més de la seva família i la seva mort li ha deixat completament trencat. «Quin silenci regna ara a casa teva», li ha dit a la seva adorada mascota.

Jorge Javier Vázquez, sense alè: «Una gran pena»

Jorge Javier va revelar en un dels seus blocs de Lecturas que Paco li renyava perquè donava massa capricis als seus gossos. L'exparella del presentador també sentia passió pels gossos, ja que és un gran amant dels animals. Ha reaparegut als mitjans perquè el públic s'ha recordat d'ell i no ho estarà passant bé perquè estava molt unit a les mascotes.

Muntatge de Jorge Javier i la seva exparella
Jorge Javier Vázquez rebrà suport de la seva exparella | Catalunya Diari

Vázquez va explicar que va estar un temps enfadat amb el seu ex, però que ell seguia anant al seu domicili a veure els animals. Es posaven d'acord per no coincidir i el català no hi posava cap impediment, fet que demostra el respecte que es tenen. Són moments molt tristos per a la família, però l'amor que hi ha entre ells farà el drama més suportable.

El comunicador va escriure fa poc el que passaria el dia que s'hagués d'acomiadar de Travis, que feia un temps que estava força malalt. «Estem preparats per a la partida? No, és clar que no i prefereixo no pensar-ho. Quan això passi sé que durant uns dies el silenci i una gran pena s'instal·laran a casa i al meu cor».

Jorge Javier Vázquez reflexiona: «Tot l'amor»

Jorge Javier està desolat i tots els mitjans de comunicació s'han fet ressò del seu estat d'ànim. Intenta aparentar ser un home fort que suporta qualsevol cop, però no és així. Era conscient que la mort de Travis el trencaria, encara que el gos li ha donat tant d'amor que ha valgut la pena.

El català va reflexionar sobre aquest tema fa unes setmanes i les seves paraules han tingut repercussió, ja que demostren que és intel·ligent. «Quan surtin les llàgrimes, que en sortiran, no podré deixar de pensar en tot l'amor que ens ha donat durant tots aquests anys». Ha preferit quedar-se amb els bons moments i amb un sentiment que no desapareixerà mai.