Primer pla Fabiola Martínez

Fabiola Martínez confirma el que tothom sospita del seu nou xicot

Fabiola Martínez ha concedit una entrevista i ha estat completament sincera

Fabiola Martínez, model de professió, s'ha convertit en un exemple a seguir des que va trencar la seva relació amb Bertín Osborne. Vol ser una dona independent i no pretén dependre de ningú, per això està centrada en els nous projectes. Recentment ha concedit una entrevista a Gente Maravillosa, el programa que Toñi Moreno presenta a Canal Sur.

Fabiola Martínez ha confirmat el que tothom sospita: no té parella, però tampoc no ha tancat la porta a l'amor. Sent que està en una etapa de la seva vida molt plena i no necessita compartir els seus èxits amb cap parella sentimental. Viu envoltada d´amics i família i de moment no hi ha espai per a ningú més, encara que no descarta cap possibilitat.

Fotomuntatge amb les cares de Bertín Osborne i Fabiola Martínez
Fabiola Martínez té dos fills amb Bertín Osborne | Catalunya Diari

Fabiola ha estat més de 20 anys al costat de Bertín i ha tingut prou temps de conèixer com funciona el món de l'espectacle. És conscient que el més encertat és explicar la veritat com més aviat millor, per això mai no ha amagat res del que està succeint. S'ha guanyat el respecte de la premsa rosa perquè és una persona molt educada i tots confien que està explicant la veritat.

Fabiola ha sorprès Toñi Moreno a Gente Maravillosa explicant-li que en aquest moment té altres prioritats. Espera refer la seva vida sentimental en un futur, però acaba de sortir d'una relació força llarga i necessita desconnectar durant un temps. Bertín ha marcat la seva vida, mai no han patit cap crisi importants i en guarda un record immillorable.

Fabiola Martínez, sobre el seu futur xicot: «Vull gaudir»

Fabiola ha deixat clar que la seva vida sentimental està satisfeta i que no cal tornar a enamorar-se. Tothom sap que acabarà coneixent algú, però de moment vol centrar-se a gaudir de la seva solteria. Té al davant una etapa plena de projectes professionals i també ha d'atendre la família, així que prefereix retardar els seus plans emocionals.

Fabiola Martínez somrient
Fabiola Martínez vol tornar a enamorar-se, però vol esperar un temps | Europa Press

Martínez està encantada amb tot el que està passant al seu voltant i pretén esprémer al màxim les experiències que està vivint. «Jo no estic buscant xicot, no vull complicar-me la vida. Vull gaudir del meu temps, de mi i del que he deixat de fer amb les meves amigues i amics», explica a Toñi.

Bertín Osborne, una de les cares més estimades i respectades de la petita pantalla, entén que la seva exdona hagi de seguir endavant. És normal que la premsa el relacioni amb un home o un altre, però l'única veritat és que està soltera. És cert que no ha tancat la porta a l'amor, malgrat que encara falta un temps per confirmar el nou festeig.

▶️ La pillada a Bertín Osborne que zanja todos los rumores

Fabiola Martínez destapa la veritat: «Algú especial»

Fabiola és conscient que els seus passos són estudiats al detall, per això prefereix deixar clar com es troba el seu cor. De moment vol gaudir dels seus éssers estimats i estar centrada en la seva trajectòria professional, malgrat que no descarta res. «Ara mateix m'omple això, si en aquesta aquesta etapa arriba algú especial doncs mira, però no és al meu radar».

Martínez ha reconegut que no se sent còmoda coneixent gent a les xarxes socials, però sap que és una possibilitat que hi és. «D'una banda, sembla fàcil lligar a les xarxes, però de l'altra mai no saps qui està de l'altra banda. Si està venint per mi o pel que jo puc representar per a ell», declara a Gente Maravillosa amb total sinceritat.

Bertín està tranquil perquè sap que passi el que passi els seus fills Kike i Carlos estaran ben cuidats i això és el més important. La model ha posat al davant la seva família, ja que ja hi haurà temps de tornar-se a enamorar. De moment viu una etapa carregada d'emocions i no sent la necessitat de començar una nova aventura sentimental.