Fabiola Martínez

Fabiola en xoc per Kike, el fill malalt que va tenir amb Bertín Osborne

Bertín Osborne i Fabiola tenen un amor especial pel nen, que fa 15 anys

Bertín Osborne i Fabiola acaben de celebrar l'aniversari de Kike i la mare ha concedit una entrevista important. La model veneçolana ha agafat les regnes de la seva vida perquè es vol convertir en una dona independent. Té bona relació amb Bertín, però prefereix estar-ne lluny durant una temporada per complir tots els seus somnis amb total llibertat.

El menor pateix una malaltia que l'ha convertit en una persona força vulnerable, però està creixent ple de felicitat. Té el suport dels seus pares i amb la calor de Carlos, qui sempre està pendent de totes les seves necessitats. El jove s'ha guanyat l'afecte de tota la premsa del cor perquè totes les notícies que hi surten són realment boniques.

Fotomuntatge amb les cares de Bertín Osborne i Fabiola Martínez
Bertín Osborne i Fabiola han estat molts anys junts | CatalunyaDiari

El petit ha fet 15 anys i la seva mare Fabiola pensa que ha crescut massa ràpid, així que aquesta edat ha suposat «un xoc emocional». La model ha parlat obertament del seu petit en una entrevista que ha concedit al portal JALEOS i ha aprofitat per donar una notícia. Segons ha explicat, està centrada en un nou projecte professional que l'omple d'il·lusió.

Fabiola Martínez estava cansada de ser coneguda per ser «la dona de», motiu pel qual va decidir separar-se de Bertín Osborne. És una persona amb molt de talent, de fet, abans de començar la seva relació amb el presentador, ja havia treballat en projectes importants. La model és el cap visible d'una fundació que es dedica a ajudar famílies que tenen necessitats especials.

Kike va fer comprendre a Fabiola que no tots els nens creixien de la mateixa manera, motiu pel qual va crear una organització benèfica. Martínez ha creat una aplicació per ajudar tothom que hagi passat per una situació similar a la que va haver d'enfrontar-se ella. «Hem creat la nostra app on donarem atenció 360 a les famílies en tots els àmbits: assessorament jurídic, mèdic i psicològic», explica l'ex de Bertín Osborne.

El fill de Bertín somriu en escoltar Fabiola

El noi és conscient que la seva mare ha travessat una situació força delicada fins que ha aconseguit separar-se de Bertín Osborne. El presentador és una persona molt mediàtica i tot allò que l'afecti genera una repercussió que pot ser contraproduent. Tot i això, ell no va posar cap problema a la seva exdona perquè sempre s'han avingut i han format un bon equip.

Fabiola ha concedit una entrevista per explicar que està en un dels millors moments de la seva vida, ja que s'han ajuntat diversos factors. «Estic encantada amb els meus nens, a la meva nova casa, amb els projectes que tenim a la Fundació i amb el meu nou càrrec, no necessito més». La model està estrenant feina i la il·lusió s'ha apoderat de la seva nova vida.

L'exdona de Bertín Osborne s'encarregarà de portar la comunicació i el màrqueting d'una empresa força coneguda. Han apostat per ella perquè és una dona molt preparada i abans de conèixer el presentador va exercir càrrecs similars. El seu entorn assegura que va prendre una decisió encertada en separar-se de Bertín, ja que ara pot brillar sense necessitat d'estar al costat de ningú.

«És un lluitador»: Kike està feliç

Fabiola Martínez adora els seus fills Carlos i Kike igual, però aquest últim és especialment afectuós. Segons ha explicat a la seva última entrevista «és un lluitador». Recordem que el setembre del 2021 es va contagiar de coronavirus, però va superar-lo sense problemes.

Martínez assegura que l'evolució del seu nen li ha suposat un gran impacte. Parla de la seva família sempre que pot, ja que se sent molt orgullosa de tots. Gaudeix d´una relació fantàstica amb les filles del seu exmarit Bertín Osborne.