Ares Teixidó, a l'atur en marxar de 'Los infiltrados', programa de 'Gol TV'

La catalana ha deixat el programa en el qual col·laborava i es mostra optimista pel seu futur
La periodista Ares Teixidó ha decidit deixar de col·laborar al programa 'Los infiltrados' | Catalunya Diari

 

La presentadora lleidatana Ares Teixidó ha decidit trencar una estreta relació després de més d'un any junts. Des de març de 2018, la periodista triomfava al món de l'esport col·laborant al programa 'Los infiltrados' de Gol TV. Ara, però, ha decidit començar un nou camí.

 

«Com tot a la vida, en qualsevol relació que s'apreciï, per mi sempre serà molt més complicat deixar al fet que et deixin», explica Ares, parlant de la seva feina com si fos una relació sentimental. La presentadora ha confessat que, tot i que ho va fer amb llàgrimes als ulls, no se'n penedeix d'haver-se quedat a l'atur.

 

La seva malaltia crònica podria ser una raó

Teixidó ha passat uns mesos difícils, quan el passat octubre va anunciar que li havien detectat una malaltia crònica que li creava moltes pors cap al futur. Aquesta pot ser una de les raons per les quals ha decidit abandonar el projecte de 'Gol'. La periodista feia setmanes que no apareixia al programa i ha decidit aclarir els dubtes davant els comentaris dels seus seguidors que l'esperaven com a col·laboradora a les seves pantalles.

 

«Fa poc més d'un mes vaig decidir, amb molta pena, deixar el programa», explica. «Vaig sentir que era el moment de tancar aquesta etapa professional i amb llàgrimes als ulls i sent molt valent (inconscient a ulls de molts) vaig prendre la decisió de marxar».

 

A l'atur, però no aturada 

Ha volgut reafirmar, també, que es mostra optimista de cara al futur, tot i haver-se quedat sense feina voluntàriament. «Estic a l'atur, però no aturada. Amb ganes, il·lusió i força pel que està per venir», expressa Ares. Després de 14 anys treballant a la televisió, es mostra «en el meu millor moment». «Ho veig, ho sento i ho crec firmament», afirma sense dubtar. 

 

Ares es mostra tant optimista que confessa que intentarà els seus projectes sí o sí, encara que ningú ho arribi a valorar:  «M'és igual que no ho vegin els directors, productors o senyors amb corbata. No esperaré de braços plegats la seva trucada». Mentrestant, però, afirma que seguirà «dedicada en cos i ànima al meu projecte sobre diabetis. Treballant, lluitant i co-creant». 

 

 

També et pot interessar...