Fotomuntatge del rei Felip i la reina Letícia

Felip de Borbó descobreix que hi ha un altre home i demana explicacions a Letícia

La reina Letícia i el rei Felip tenen un altre front obert

Felip VI sempre ha presumit de tenir una relació de plena confiança amb Letícia Ortiz , reina consort d'Espanya.

No obstant això, hi ha una cosa que la periodista no va explicar al seu marit abans de casar-se amb ell: té un cosí molt famós.

Letícia és família de l'actor Víctor Elías, de qui ara mateix tothom parla perquè s'ha fet públic que està amb la cantant Ana Guerra.

Felip de Borbó travessa una època delicada, perquè el seu pare, Joan Carles I, vol tornar a Espanya i començar de zero.

No està d'acord amb aquesta decisió, però és cert que no pot fer res per a impedir que es porti a la pràctica. L'emèrit pensa que els seus problemes judicials ja s'han aclarit i té intenció de tornar al país que va regnar en el passat.

Primer pla de Felip de Borbó
El rei ha aconseguit salvar la institució i protegir els interessos de la seva família | GTRES

Felip ha aconseguit rentar la imatge de la monarquia, ja que la gestió que fa al comandament de la institució és impecable.

Mai ha comès cap error, i gran part dels mitjans de comunicació han aplaudit el comportament que ha tingut durant certs escàndols. No obstant això, hi ha situacions que se li escapen de les mans, com ara els temes relacionats amb la família de Letícia.

La reina és cosina segona de Víctor Elías, que la coneix en la intimitat i sempre ha parlat bé d'ella.

El problema és que l'actor és al punt de mira, i qualsevol moviment que faci és analitzat al detall.

Recentment ha protagonitzat un gran escàndol, ja que ha aparegut un home que el vol involucrar en un problema seriós.

Muntatge d'Ana Guerra amb Víctor Elías
La reina Letícia sap que el seu cosí Víctor està amb Ana Guerra | Catalunya Diari

Felip ha tingut discussions severes amb alguns membres de la família reial, com per exemple amb el seu excunyat, Iñaki Urdangarin.

Per aquest motiu, no està disposat a fer més llarga la llista d'enemics amb una persona que no està directament relacionada amb ell.

No seria estrany, doncs, que els últims passos del cosí de la reina no li hagin agradat.

El rei Felip, sense paraules: «L'única cultura»

Felip de Borbó s'ha guanyat el favor de gran part de la població espanyola perquè està al dia de l'actualitat i empatitza amb els problemes socials. Està molt vinculat al món de la cultura i de l'esport, valors que transmet a les seves filles, Elionor i Sofia.

Segons ha sortit publicat, vol fer tot el possible perquè les joves heretin la institució i gaudeixin dels seus orígens.

Letícia Ortiz va haver de desvincular-se de certs familiars quan va entrar a la família reial, però tots tenen un bon record d'ella.

«És una dona normal i encantadora, lluitadora i forta”, va declarar el seu cosí Víctor Elías quan la premsa va descobrir que tenia parentiu amb ella. Segons s'ha publicat, ha sortit a escena un home que pot posar en perill la relació de l'actor amb Ana Guerra.

Víctor ha confessat que va ser la música el que el va unir a Ana. Es van conèixer treballant junts, i des de llavors no s'han separat.

«Abans d'estar junts, jo era el director musical d'Ana, i el que ens ha unit és la música. La música ho uneix tot. És l'única cultura amb la qual pots connectar, encara que no l'entenguis, i en aquest cas ens ha unit més que mai», explicava recentment.

Felip de Borbó i Letícia Ortiz lluiten per la relació

Al seu moment, Felip va haver d'enfrontar-se a molta gent per a poder formalitzar la relació amb Letícia. I això és precisament el que li ha passat a Víctor Elías, el cosí més mediàtic de la reina.

Un home assegura que Víctor s'ha mudat a casa d'Ana Guerra i que fa molt de soroll.

Ana ja ha tingut problemes amb els veïns, ja que aquests es queixen que els molesta.

La cantant assaja a casa, i això no agrada al veïnat. I la situació ha empitjorat des que viu amb l'actor. Tot fa pensar que superaran el sotrac sense problemes, ja que sembla que la relació va de debò.