Primer pla de Fidel Albiac

Fidel Albiac confessa per què no pot tenir fills

Fidel Albiac parla amb els periodistes de confiança

Fidel Albiac és una de les cares més conegudes de la premsa del cor, tot i que mai s'ha assegut a concedir una entrevista.

Tanmateix, parla amb certs periodistes per un motiu evident: sap que és millor explicar la veritat. Ha posat en mans dels seus advocats alguns assumptes, no consent més mentides i vol el millor per a la seva família.

Fidel Albiac adora Rociíto, de fet, és una de les poques persones que sempre ha estat al seu costat. A Telecinco hi ha un rumor que cada cop sona amb més força: la possibilitat que Albiac tingui un fill amb la seva dona.

Tot va començar fa dos anys, quan Carrasco va reconèixer que li encantaria quedar-se embarassada i tornar a viure l'experiència.

Rocío Carrasco amb Fidel Albiac
Fidel Albiac ha deixat d'amagar-se. | Europa Press
 

Fidel ha confessat en privat, als mitjans de confiança, que no han pogut tenir descendència per una raó evident. Rocío ha viscut una etapa força convulsa i s'està recuperant, encara no està preparada per fer un pas tan gran. Suposadament, continua en tractament perquè les seqüeles psicològiques que li va deixar Antonio David Flores van ser molt fortes.

Fidel ha explicat, perquè no hi hagi més dubtes, que Rociíto sí que volia tenir un altre bebè, però el temps ha jugat en contra seva.

No ho han pogut fer perquè el més primordial és la salut de Carrasco, que afortunadament cada vegada està més recuperada. Per això, va sola a Telecinco quan ha de treballar al seu programa En el nombre de Rocío.

Albiac va acompanyar la seva dona al primer documental que va fer i molts mitjans es van fer ressò d'aquest suport tan important. És conscient del problema des del primer moment, de fet, ell ha viscut situacions força conflictives.

També ha estat víctima d'Antonio David, ja que aquest l'ha acusat d'estar amb Rocío pels seus diners. De moment, no pot tenir fills perquè continua tenint molts fronts oberts.

Fidel Albiac ja ha trucat al seu advocat

Fidel reconeix que li hauria agradat tenir un bebè amb la seva dona, però sap que no ha estat possible perquè ella no estava preparada.

Ha viscut situacions molt delicades perquè els mitjans l'acusaven de ser una mala mare. No manté cap relació amb els seus fills i el pitjor de tot és que és possible que no es reconciliïn mai, vet aquí el seu veritable drama.

Primer pla de Rocío Carrasco.
Fidel Albiac ha informat la seva família del que ha passat. | Mediaset
 

Albiac sap allò que s'està explicant d'ella, però manté la calma perquè sap que la veritat només té un camí. És conscient que no ha tingut descendència perquè no ha pogut: la situació no ha estat la més recomanable. Això no el preocupa, el que no consent és que l'acusin de portar una doble vida.

El gendre de 'La Más Grande' ha demanat ajuda a la justícia i està redactant diverses demandes perquè l'han acusat de ser infidel.

Diuen, una cosa que és completament mentida, que manté una relació amb Anabel Dueñas, amiga de la seva dona. És fals, entre ells només hi ha un vincle laboral perquè Anabel és cantant i treballa per a ell.

Fidel Albiac sap el que ha passat

Fidel és conscient que la seva dona va fer saltar les alarmes i que va ser ella la primera a dir que volia portar un altre nen al món.

«Sí, això és una de les coses que volia fer», va comentar durant una entrevista que va concedir a Socialité. No obstant això, tot es va quedar en un somni perquè no ha trobat el moment per a fer el pas final.

Albiac ha demostrat estar a l'altura de les circumstàncies, sap que no hi ha res millor que la veritat per fer callar els seus rivals. El temps ha demostrat que les seves intencions sempre van ser sinceres, per això hauria de rebre moltes disculpes.