Primer pla de Fidel Albiac

Fidel Albiac confirma que la crisi i la mentida han acabat amb tot

Fidel Albiac sap que la relació s'ha complicat

Fidel Albiac està fart de continuar aguantant rumors que no es corresponen amb la realitat i la situació cada cop és més complicada. Molts mitjans asseguren que el vincle laboral de Rocío Carrasco amb Telecinco corre perill i els darrers fets han alimentat la teoria. La cadena ha relegat el segon documental de la filla de Rocío Jurado a una plataforma digital que amb prou feines té protagonisme.

Fidel Albiac només volia que es fes justícia amb Rociíto, però aquest somni ha acabat en tragèdia per una sèrie d'errors. La Fábrica de la Tele, la productora que s'encarrega dels programes de Carrasco, està travessant una crisi mediàtica. Aquest succés també l'ha acabat afectant i molts espectadors li han donat l'esquena deixant de creure en la seva veritat.

Primer pla de Rocío Carrasco plorant
Fidel Albiac sap què ha passat amb Rociíto. | Telecinco
 

Fidel és conscient que Telecinco ha enganyat a tothom més d'una vegada, ja que se suposa que s'emetria el documental la tardor passada. Els fans de la reina del feminisme estaven desitjant veure En el nombre de Rocío, però la data s'ha anat endarrerint per diversos motius. El principal és que Mediaset ha hagut de revisar el material perquè no volia que l'assumpte acabés als tribunals.

Fidel farà tot el possible per salvar la relació laboral perquè per ell és important que la seva dona triomfi a la petita pantalla. Vol deixar clar que és víctima d'Antonio David Flores i que mai no ha estat una mala mare, malgrat els rumors. Suposadament el seu nou programa aportarà més proves, però amb prou feines tindran repercussió.

Els propietaris de La Fábrica de la Tele, Óscar Cornejo i Adrián Madrid, estan embolicats en una trama judicial força delicada. No volen més problemes legals, així que han relegat la nova sèrie de Rocío a la plataforma digital Mitele. Molts mitjans, com la revista Diez Minutos o el portal Informalia, pensen que Carrasco ha sortit perjudicada davant d'aquesta estratègia.

Fidel Albiac accepta que tot està perdut

Fidel sempre ha estat al marge dels focus, però coneix els mitjans de comunicació millor que ningú perquè fa molt de temps que hi és. Ha acompanyat la seva dona a totes les grans entrevistes perquè per a ell era important que el públic conegués la veritat. L'estratègia del matrimoni va funcionar en un primer moment, però després els espectadors es van cansar.

Imatge de Fidel Albiac passejant pel carrer
Fidel Albiac accepta que els seus plans han canviat. | GTRES

 

Albiac és conscient del perill que corre Rociíto, per això els responsables de Telecinco han canviat de plans a l'últim moment. El més normal hauria estat que la seva nova sèrie ocupés un lloc envejable dins de la cadena, però s'emetrà en una plataforma digital. A Diez Minutos asseguren que el capítol 0 i 1 sí que comptarà amb presència a la petita pantalla, però la resta només estaran a Mitele.

L'advocat ha confirmat que la crisi d'audiència de La Fábrica de la Tele ha acabat amb la bona premsa de la seva dona. La filla de Rocío Jurado era una estrella fa un any, però actualment hi ha molts espectadors que posen en dubte el testimoni. Antonio David Flores ha emprès una batalla contra la productora que no ha deixat en bon lloc Carrasco.

Fidel Albiac ha visitat els despatxos de Telecinco

Fidel ha rebut crítiques molt doloroses al llarg de la seva trajectòria, però l'única veritat és que sempre ha estat al costat de Rociíto. És una de les poques persones que no l'ha traït mai i l'ha ajudat tant com sigui possible, també en aquesta última etapa. Ha estat present a les negociacions de Contar la verdad para seguir viva i ha parlat amb els responsables perquè tot estigui en ordre.

Albiac donarà suport a Rocío en la seva nova aventura, de fet, ell tindrà força protagonisme. La reina del feminisme vol desmuntar la família Mohedano, un clan que no s'ha portat bé amb l'advocat. Aquesta promesa no ha generat tanta expectació perquè els espectadors se senten enganyats: pensaven que passaria a Telecinco.