Fidel Albiac, marcat per l'abandonament del seu pare quan només tenia 10 anys

El marit de Rociíto té un passat misteriós que els seus enemics volen treure a la llum

La premsa del cor ha treballat molt de valent per aconseguir allò que Rocío Carrasco ha aconseguit en només tres mesos: descobrir la veritable cara de Fidel Albiac. Durant els seus 22 anys de relació, l'advocat mai ha parlat amb cap reporter malgrat que la seva dona és una de les cares més mediàtiques del país, mai ha tingut la temptació de vendre els seus secrets.

D'altra banda, Antonio David Flores va aprofitar aquest silenci per convertir-lo en un monstre, acusant-lo d'haver-se apropiat de la milionària herència de 'la més gran'. I fins i tot, va fer circular diversos rumors que van atemptar contra la seva reputació; entre altres coses, va insinuar que era el cap d'una perillosa màfia. Però Rociíto ha demostrat que res és veritat i que el seu marit és una persona estupenda.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Està viva gràcies a ell i la millor manera d'agrair-li és donar a conèixer la seva millor versió. Sembla que el gendre de l'artista es va esforçar molt per guanyar-se l'afecte dels seus fillastres, fins i tot hi va haver un temps en què la relació era perfecta, on David l'anomenava «Fidelito», i Rocío va trobar en ell un confident molt especial. No obstant això, molts periodistes han investigat sobre el passat del senyor Albiac. I és que els detractors del polèmic documental neguen que sigui un home tan honorable. Així que s'han proposat descobrir que hi ha darrere dels elogis de Rociíto.

D'una banda va assegurar que «tinc un marit que està les 24 hores del dia al meu costat». Però, de l'altra, garanteix que està molt ocupat en les seves tasques professionals. «Ha treballat sempre. Està en el seu dret que la gent no ho sàpiga. No vol i cal respectar-ho», declara a 'El punto de partida', l'últim capítol de la docu-sèrie. La veritat és que Fidel mai ha abandonat la seva dona i hagués tingut molt fàcil haver fet el contrari perquè, des que saltés a la fama, li han fet ofertes molt suculentes per trencar el seu silenci, però únicament s'ha dedicat a cuidar-la i respectar-la.

D'aquesta manera, en l'ombra, ha fet front a tots els seus enemics: Antonio David, Rosa Benito, els Mohedano i una llarga llista de persones que han intentat arruïnar la felicitat de l'hereva de la Jurado. Per aquest motiu, Carrasco declara que «ha estat la meva millor teràpia». No obstant això, ell també ha necessitat ajuda en moltes ocasions, especialment per superar el seu gran trauma: l'abandonament del seu pare.

Una vida plena de secrets i mentides

La vida del padrastre de Rocío Flores està marcada per la tragèdia. És fill de pares separats i el seu progenitor va marxar als Estats Units quan tenia deu anys i, des de llavors, no va tornar a saber res d'ell. Va créixer a Sevilla gràcies als esforços de la seva mare, que es dedica a la infermeria. Durant molts anys s'han dit moltes mentides sobre ell i una de les primeres resulta bastant insignificant.

Aquesta és que els mitjans de comunicació van dir que havia nascut a Cadis i, cansat d'escoltar informacions falses, va parlar amb María Patiño per desmentir la notícia. Allò va ser un esdeveniment històric, ja que mai havia participat en cap escàndol. De fet, alguns periodistes del cor el van batejar com a «el mut» perquè ha parlat en comptades ocasions. Una de les poques persones que ha aconseguit que trenqui el seu silenci és María Teresa Campos, íntima amiga de la seva dona.

En una ocasió va entrar per telèfon a '¡Qué tiempo tan feliz!' i li va dedicar unes paraules molt emotives a Amador Mohedano: «És un gladiador d'aquesta lluita. És, com deia Rocío Jurado, el mascle del ramat i el que ha fet la seva funció per darrere». Al qual, la mare de Terelu, va respondre: «Moltes gràcies. He aconseguit que es vegi que no ets mut. Un altre dia aconseguiré que la gent vegi que també cantes fandango». I és que, les persones que coneixen el gendre de la cantant, garanteixen que «és un home divertidíssim, amb un humor molt sarcàstic i intel·ligent».


Comentaris

envia el comentari