Fotomuntatge de Fidel Albiac i Rocío Carrasco

Fidel Albiac s'amaga: el revés que no s'esperava de Rocío Carrasco

El sevillà ha estat testimoni del comportament de Rociíto

Fa més de dues dècades que Fidel Albiac lluita contra rumors que no es corresponen amb la realitat, però no pensa canviar d'estratègia.

Sap que el més encertat és posar tots els conflictes que té a les mans dels tribunals, ja que creu en la justícia. És just el que li passa a la seva dona, Rocío Carrasco, que fa un any va trencar el silenci per a explicar a tothom que havia sigut una dona maltractada.

Fidel Albiac no vol parlar amb cap periodista. Està amagat en un discret segon pla mentre la seva dona triomfa a la televisió. El mediàtic advocat sap què està fent Rociíto amb les dones que han passat pel mateix que ella.

Antonio David Flores, gran enemic de Rociíto i Fidel, vol entelar aquest èxit, però no ho aconseguirà.

Muntatge Antonio David Flores amb Fidel Albiac
Fidel Albiac s'ha de defensar de les acusacions d'Antonio David Flores | Catalunya Diari

El 8 de març, Dia de la Dona, la parella va organitzar un concert que pretenia recaptar fons per a la fundació Ana Bella.

Aquesta associació ajuda les víctimes de violència masclista i, gràcies a la iniciativa de Carrasco, està tenint més repercussió que mai. Antonio David ha posat en dubte que Rocío estigui ajudant aquesta entitat, i ella ha desmentit aquest rumor.

Fidel és conscient que la líder de la fundació Ana Bella ha parlat amb la Marina Esnal, redactora del diari 'La Razón'. Aquesta font assegura que Rociíto sí que ha contribuït a la causa benèfica amb què està tan compromesa, però o ha pogut donar la xifra exacta de diners que li ha donat perquè «encara estan fent comptes».

Fidel Albiac té problemes: «Necessitem fons»

Fidel és conscient que està casat amb una de les persones més famoses de la crònica social, però ell no vol ser un personatge públic.

La filla de Rocío Jurado s'ha proposat ser una estrella i ho ha aconseguit, però el seu marit prefereix amagar-se a l'anonimat. Això, però, no vol dir que estigui desconnectat de l'actualitat; sap perfectament tot el que s'està explicant.

Primer pla de Rocío Carrasco
Fidel Albiac està molt orgullós de Rocío Carrasco | Europa Press

Antonio David ha posat en dubte que Rocío hagi fet servir els diners que va guanyar al concert per a ajudar la fundació Ana Bella. La periodista Marina Esnal s'ha posat en contacte amb la responsable de l'organització, que ha desmentit l'antic col·laborador de 'Sálvame'.

Segons ha explicat, la iniciativa de Carrasco ha ajudat moltes dones maltractades.

«Aquesta petita notícia ha servit perquè moltíssimes dones ens truquin per a demanar-nos ajuda. Mai havien dit que havien estat maltractades, i gràcies al concert s'han atrevit a trucar-nos, i això ha sigut molt positiu. Per a atendre aquesta allau de trucades necessitem fons», explica la responsable de l'organització benèfica.

Albiac sap la tasca que Rocío ha fet per a ajudar les dones que han travessat mateix malson que ella, i n'està orgullós. El matrimoni travessa el seu millor moment, perquè s'han adonat que no hi ha res ni ningú que els pugui separar.

Fidel Albiac canvia de plans i sorprèn Rocío Carrasco

Fidel és l'única persona que ha donat suport incondicional a Rociíto, actitud que no deixa de sorprendre-la. Fins que l'advocat no va aparèixer a la seva vida, tothom la traïa, i gràcies a ell això s'ha acabat.

Albiac sap millor que ningú com funciona el món del cor, per això ha pres una decisió important.

Estava negociant amb un pavelló molt important de Sevilla per a organitzar un nou concert, però, per motius que no se saben, ha pensat que el més encertat és canviar de plans i cancel·lar l'esdeveniment.

El soci del matrimoni ha rebut una trucada de 'La Razón', però no vol parlar amb ningú.