Fidel Albiac i Rocío Carrasco pel carrer

Fidel Albiac té un tatuatge gegant a l'esquena amb un clar missatge als seus enemics

Fidel Albiac ha deixat de ser un personatge misteriós per a convertir-se en el pitjor malson d'Antonio David

Fidel Albiac és el personatge més misteriós de la premsa del cor. Antonio David Flores el va convertir en algú sinistre i molts periodistes tenien por de rebre una demanda si esmentaven el seu nom.

El marit de Rocío Carrasco s'ha situat al centre de totes les mirades des que Telecinco va emetre la docusèrie 'Rocío. Contar la verdad para seguir viva'. Alguns col·laboradors han començat a parlar bé d'ell, ja que asseguren que després de conèixe'l s'han adonat que és un fantàstic.

Fidel Albiac ha protagonitzat unes fotografies bastant sorprenents amb la seva dona a la revista 'Hola!'. El públic més audaç no ha passat per alt que té un tatuatge molt cridaner a l'esquena: un samurai.

Rocío Carrasco també va deixar de pedra els seus seguidors amb un dibuix que es va fer a la pell fa molt de temps: una au fènix. La filla de 'la més gran' sempre ha tingut un estil molt atrevit i sembla que li ha transmès aquesta valentia a la seva parella.

Fidel Albiac és el gran descobriment per a molts comentaristes televisius, inclòs per a alguns dels seus enemics, com María Patiño. La periodista va rebre una demanda per transmetre una informació que va fer enfadar el gendre de la Jurado, però això no ha impedit que tinguin bona relació.

El substitut d'Antonio David Flores s'ha ficat l'audiència a la butxaca gràcies a declaracions d'algunes cares de Telecinco. 'Socialité' li va seguir els passos des que es va emetre el primer capítol del documental i assegura que es va portar molt bé amb els nous companys de la seva esposa.

Un equip de fotògrafs l'han enxampat a la costa catalana intentant desconnectar de la pressió que ha generat 'Rocío. Contar la verdad para seguir viva'. Tothom ha posat els ulls en un mateix punt: el curiós tatuatge que té a l'esquena.

Fidel Albiac fa la competència a Rocío Carrasco

Fa tres anys Albiac va decidir tatuar-se un enorme samurai, just quan va acabar els estudis i es va convertir en advocat. El significat d'aquest dibuix no té res a veure amb el que porta Rocío Carrasco. De fet, són pols oposats.

Fidel va triar el disseny perquè se sent identificat amb els guerrers japonesos, que mai pensaven en rendir-se. Un samurai és sinònim de força, tenacitat i constància, qualitats amb què Fidel se sent identificat.

Rociíto, per contra, no va tenir més remei que tirar la tovallola, però gràcies al seu marit va poder tirar endavant. La reina del feminisme va ressorgir de les cendres gràcies a la seva valentia, encara que mai ho hagués aconseguit sense el suport de l'amor de la seva vida.

El matrimoni està més unit que mai, ja que superar certs obstacles els ha fet invencibles. Les platges de Catalunya han estat testimoni de l'amor que senten l'un per l'altre.

«Fidel és una persona que té un cor immens, un sentit de la lleialtat impressionant. És respectuós, responsable, i no li agraden els camins torts», va comentar Rocío al seu documental.

Els espectadors han conegut el costat ocult de l'advocat i tothom sembla estar encantat amb ell. El que ningú podia imaginar és que portés tatuat un dibuix tan cridaner, ja que fa la sensació que és una persona bastant tradicional.

Alguns periodistes especulen amb la possibilitat que la seva dona l'hagi animat a fer-se el tatuatge. Acabar amb èxit la seva formació universitària ha estat l'excusa perfecta per  a fer el pas.

Antonio David ha vist com el seu pitjor enemic anava escalant llocs fins a seure al tron que ell ha ocupat durant més de vint anys. Tot i que no ha participat activament en cap programa, cada vegada va tenint més presència als mitjans.

No seria estrany que en un futur decidís seure en un plató per a explicar la seva versió en primera persona. Fins i tot es baralla la possibilitat que es converteixi en el fitxatge estrella d'algun concurs de Telecinco.