Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de David Bisbal.

Els fills de David Bisbal obligats a passar Nadal en aquesta casa

David Bisbal ha pres una impactant decisió a l'últim moment

David Bisbal viu un moment molt dolç amb la seva dona Rosanna Zanetti, de qui està profundament enamorat. Sembla que totes les polèmiques que envolten els seus companys d'Operación Triunfo no tenen res a veure amb ell, que està centrat en el seu nou somni. Començarà el 2023 instal·lat a casa seva, una que va adquirir fa més de 10 anys, però que ara està reformant de dalt a baix.

David Bisbal, segons ha sortit publicat, passarà el Nadal al seu nou habitatge perquè els seus tres fills s'hi vagin acostumant. Encara falta renovar una part de l'immoble, però el que és fonamental està llest i cada vegada té més ganes d'estrenar l'immoble. Les obres van començar fa més d'un any i ara és quan el somni del cantant s'ha fet realitat.

David Bisbal està de gira pels Estats Units
David Bisbal és una de les grans estrelles del país | GTRES

David és molt reservat amb la seva vida privada, però certs periodistes han aconseguit descobrir el seu secret més ben guardat. El Español  ha fet una investigació i ha confirmat que ben aviat el nou habitatge es convertirà en la residència oficial del clan. La casa està pràcticament acabada i compta amb tots els detalls necessaris perquè la família s'hi adapti perfectament.

David ha pres una decisió: ha contractat uns bons paletes perquè acabin la reforma més aviat que tard. Ha esperat molt de temps, però ara li corre pressa perquè vol que els seus fills gaudeixin de l'immoble com més aviat millor. S'ha publicat que hi passaran part del Nadal, però tot el que gira al voltant de la seva família és un autèntic misteri.

El xalet, situat a una exclusiva urbanització de Madrid, compta amb una superfície de 2500 metres quadrats i 300 de parcel·la habitable. Aquesta darrera dada podria veure's afectada després de l'obra, ja que hi ha la possibilitat que augmenti de mida. El primer canvi que s'aprecia clarament és la façana, que ara té un revestiment blanc.

David Bisbal ha participat en el procés

David sempre ha vetllat pel bé dels seus fills. És una cara molt coneguda i tem que algú els pugui fer mal. Per això ha tingut tants problemes amb Elena Tablada, la mare de la seva primera filla: la dissenyadora vol que creixi en llibertat. Tot i això, ell no vol que hi hagi fotos seves a les xarxes socials, per això està construint una fortalesa a Madrid.

David Bisbal ha celebrat l'aniversari de la seva filla des de lluny
David Bisbal és un pare fantàstic | GTRES

Bisbal també ha participat en la reforma. Volia un domicili molt concret i l'està aconseguint. Els periodistes que han vist l'immoble han revelat que la reforma és integral, fins i tot ha posat una planta més. Des de fora, s'aprecia com l'estructura de l'edifici és diferent i això demostraria que han afegit un nou pis.

Una nova planta a la qual se li podrien donar diversos usos, però que potser servirà per instal·lar-hi alguna mena de gimnàs o zona esportiva. Compte amb una gran claraboia per deixar que entri la llum al domicili i també amb una terrassa exterior. D'altra banda, sembla que la seguretat també preocupa el cantant: ha canviat la tanca que cobria la parcel·la.

David Bisbal vol protegir els seus

David fa molt de temps que conviu amb la fama i s'ha adonat que la seguretat és important. Com no podia ser altrament, ha instal·lat càmeres de seguretat tant a l'interior com a l'exterior del seu nou habitatge. Al jardí també han fet un canvi: una pèrgola per gaudir de les reunions amb amics.

Segur que Bisbal i la seva família estan desitjosos de tornar a casa. Fa més d'un any que viuen de lloguer, mentre duraven les obres, però ara ja està tot llest. Els petits, doncs, estaran obligats a obrir els seus regals de Nadal en aquest majestuós xalet.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp