Primer pla de Belén Esteban plorant

La foto de la vergonya de Belén Esteban: Què li passa a les celles?

Belén ha visitat la seva fàbrica de patates i el públic ha esclatat contra ella

Belén Esteban sap que li queden els dies comptats a la televisió, així que no ha tingut més remei que llaurar-se un futur fora de Telecinco. Cada cop té menys suport, i l'audiència que temps enrere la va convertir en princesa del poble li ha donat l'esquena. Per això ha obert una empresa d'alimentació i ara està centrada en aquesta nova etapa laboral.

La tertuliana va llançar al mercat uns salmorejos i uns gaspatxos que van generar molta polèmica, ja que van rebre unes crítiques nefastes. La col·laboradora assegura que els seus productes són naturals, però la gent que els ha tastat opina el contrari. Gran part dels consumidors pensen que els gaspatxos de Belén són massa cars per la qualitat que tenen.

 

Es va fer coneguda per la relació que tenia amb Jesulín de Ubrique, pare de la seva filla, Andrea Janeiro. La noia va convèncer la comentarista que deixés de parlar del torero a la televisió, així que s'ha hagut de buscar un nou negoci. La seva primera aventura com a empresària amb no va funcionar, però ha decidit seguir provant sort.

L'ex de Jesulín ha llançat al mercat unes patates xips que han causat sensació de tots els centres comercials. Assegura que ella mateixa sn'ha creat la recepta i que no ha parat fins a aconseguir «la patata perfecta». Recentment ha publicat una fotografia per a demostrar que està pendent del procés d'elaboració.

Foto de Belén Esteban a la fàbrica de patates
Belén Esteban ha anat a visitar la fàbrica on elaboren les seves patates | La Noticia Digital

La mare d'Andrea Janeiro s'ha traslladat fins a Múrcia, localitat on hi ha la fàbrica de patates que ha contractat. Aquesta empresa s'encarrega de l'elaboració del producte, però Esteban garanteix que ella supervisa tots els detalls del procés. Amb aquesta estratègia pretenia recuperar l'afecte del públic, però ha aconseguit tot el contrari.

Belén Esteban va cometre un error que el públic no perdona

Belén és un dels personatges més controvertits de Telecinco, i fa anys tenia molt de poder a la cadena. No obstant això, la seva situació mediàtica ha fet un gir de 180 graus i actualment ha de lluitar contra un exèrcit de detractors. Aquesta gent s'encarrega d'arruïnar tots els projectes de la princesa del poble, per això els seus productes d'alimentació han sigut tan criticats.

L'ex de Jesulín de Ubrique ha estat acusada de criticat Antonio David Flores, exmarit de Rocío Carrasco, per ordres de Telecinco. Recordem que Rociíto i Antonio David es troben immersos en una guerra que ha paralitzat la premsa del cor. Esteban treballa com a tertuliana a 'Sálvame' i ha decidit donar suport a Carrasco perquè suposadament té por dels directors del programa.

Els seguidors de l'exguàrdia civil s'han proposat dinamitar l'empresa de la col·laboradora. «Que te'ls compri Rocío, els gaspatxos», li van escriure a Instagram quan va treure a la venda aquests productes d'alimentació. Tot i això, Belén no va desistir i ha continuat esforçant-se per a crear un negoci reeixit que li asseguri un futur lluny de la petita pantalla.

Belén Esteban torna a fracassar

La tertuliana pensava que les seves patates xips triomfarien, i per això ha compartit a Instagram una foto on es veu com s'elaboren. I la veritat és que ha rebut burles, perquè, segons l'opinió dels seus detractors, no va visitar la fàbrica de patates amb la roba apropiada. S'han rigut del seu aspecte físic, sobretot de les celles, que consideren que les porta massa maquillades.

La mare d'Andrea ha rebut bastantes crítiques, tot i que hi ha periodistes que volen donar la cara per ella. Segons l'opinió d'alguns mitjans, Belén Esteban té mala imatge i tant se val el producte que tregui: els seus detractors no deixaran de carregar contra ella.