Primer pla de la reina Letícia

Les fotos que demostren que la reina Letícia no pot ni veure la seva sogra

La reina Letícia no perdona que Sofia no acceptés la seva relació amb Felip VI

La reina Letícia amaga un secret que cada cop és més evident: té una relació força tensa amb la seva sogra, la reina Sofia. I és que, segons fonts properes, l'emèrita no va acceptar mai que el seu fill es casés amb una dona que podria posar en perill la institució.

Letícia Ortiz Rocasolano ha demostrat estar a l'altura de les circumstàncies, de fet s'ha convertit en la darrera esperança per a la monarquia. Sí, perquè Joan Carles ha organitzat escàndols que la seva nora ha hagut de solucionar des de la distància i per sort ha pogut aconseguir el seu propòsit.

La que va ser periodista de TVE ha aconseguit que el poble vegi a la seva família un exemple, ja que mai ha obeït ordres dels seus sogres. Moltes de les seves decisions han estat força polèmiques, però ningú pot negar que estaven carregades de raó.

Donya Sofia amb les seves nétes Leonor i Sofia a la sortida d'un restaurant a Palma de Mallorca, el 7 d'agost de 2021

Sofia detesta la seva nora i ja no s'esforça per dissimular l'inexistent tracte que hi ha entre totes dues, ja que és un secret de domini públic. Recentment han coincidit als Premis Princesa d'Astúries i Pilar Eyre, experta en la Casa Reial, ha opinat al respecte.

Letícia no perdona que els seus sogres intentessin dinamitar la seva relació amb Felip VI al·ludint a motius tan antics com, per exemple, que una dona divorciada i sense bons cognoms passés a formar part de la monarquia.

La dona de Felip no oblida que els seus primers dies a Sarsuela van ser un autèntic infern, així que ara s'ha venjat dels seus enemics. Però com? Doncs guanyant-se el favor del poble i robar els plaus que abans li donaven a Joan Carles o a Sofia.

Letícia Ortiz, al descobert: «Passant de la sogra»

La periodista Pilar Eyre ha escrit diversos llibres sobre els Borbons, així que té un gran coneixement sobre tot allò que té a veure amb la monarquia. Va ser de les primeres a publicar la mala relació entre l'emèrita i la seva nora, en una època en què hi havia molta més por de certs temes.

La família reial amb Felip, Leonor, Sofia néta i Sofia àvia i Letizia a Mallorca a l'agost de 2021
La família reial ha passat una vetllada agradable en un restaurant de Mallorca | GTRES

Ara, Elionor ha tornat a Espanya per fer acte de presència als Premis Princesa d'Astúries, una gala en què ha brillat sense pudor. De fet, el públic s'ha rendit davant de l'hereva tant per la seva educació com per la prudència.

Tot i això, no tots han parlat de l'evolució de la jove, també n'hi ha qui s'ha fixat en els gestos que Ortiz va tenir amb l'antiga reina. En concret, Pilar ha publicat unes fotografies al seu compte de Twitter que generaran molt enrenou, ja que són un reflex fidel de la realitat.

«Letícia passant olímpicament de la sogra: ni l'ha mirat ni li ha dirigit la paraula. Per això em sembla que la presència de l'emèrita sobra», declara la periodista.

Pilar Eyre al 7è cicle Mirades d'escriptor a Màlaga el 24 d'abril del 2021
Pilar Eyre, periodista especialitzada a la Casa Reial, parla dels secrets en la relació entre el rei Felip i la reina Letícia | EuropaPress

Letícia rep grans atacs: «Una mica d'educació»

Les fotografies que Eyre ha compartit a les seves xarxes socials han aixecat una gran polèmica amb una víctima molt clara: la dona de Felip. Consideren que el seu comportament no va ser apropiat, malgrat que entenen el seu enuig amb la reina emèrita.

«És un acte que dura pocs minuts, com a mínim se li demana una mica d'educació, que forci un somriure i saludi la sogra. Això ho fa cada dia amb milers de persones que no coneix, després a la seva vida privada que faci el que vulgui».

Comentaris com l'anterior han inundat les xarxes socials, cosa que demostra que Letícia no té tant suport com pensava. Comprenen que guardi rancúnia a la seva família política, però exigeixen que sigui respectuosa i els doni lloc.

Pilar Eyre també ha opinat en aquesta polèmica, ja que ha estat ella qui l'ha iniciada. Les seves paraules han estat molt ben rebudes, ja que posseeix informació que molts mitjans desconeixen.

«Crec que ella volia deixar constància pública que no uneix res als reis anteriors. Com he dit, crec que Sofia no hauria d'anar a aquests actes. El gran error ha sigut mantenir-los a ella i a Joan Carles els títols de reis».