Gema Aldón

Gema Aldón descobreix que Ana María ha renunciat a una cosa després de la separació

Gema Aldón està preocupada per la seva mare i no sap què passarà

Gema Aldón s'ha convertit en la cara del moment, però ella no vol parlar amb ningú perquè sap que la situació és delicada. Només ha acceptat una entrevista a Déjate Querer i ho ha fet per sorprendre la seva mare, que està enfonsada. La noia ha deixat clar que donarà suport a qualsevol decisió de la dissenyadora i en cap moment ha atacat Ortega Cano.

Gema Aldón sap que Ana María ha renunciat a una cosa important: al seu telèfon mòbil, per això ha estat desconnectada de Viva la Vida . Emma García ha aconseguit parlar amb la tertuliana i assegura que el problema acaba de  començar. «Crec que després del que va comentar ahir, podrà concretar més certes situacions que poden portar a especulacions», explica Emma.

Ana María Aldón
Gema Aldón ha ajudat Ana María Aldón | TELECINCO

Gema respecta el temps que s'està prenent Ana María Aldón, però no consenteix que ningú posi en dubte el seu patiment. Per aquest motiu es va posar en contacte amb Gloria Camila per demanar-li que respectes la seva mare, però no va obtenir resposta. Emma García ha arribat a una conclusió després d'aquest atreviment: la família és a punt de viure un succés històric.

«Almenys ha admès que hi ha crisi al matrimoni, que ja és una novetat», comença dient la presentadora. «És clar que estan separats temporalment», comenta i deixa clar quin és l'estat del matrimoni. Cadascú va per una banda i José Ortega Cano ha sortit de casa carregat amb maletes, encara que ningú no s'atreveix a confirmar el motiu.

Gema sempre ha estat conscient de la gravetat de l'assumpte, però ha guardat silenci pel bé de la mare. Ana María Aldón ha renunciat a la seva vida social durant la separació i no ha volgut parlar amb ningú, per això estava desapareguda. «No tinc telèfon, el tinc apartat de la meva vida perquè no en suporto ni el so», confessa a Viva la Vida.

Gema Aldón ja és conscient de la gravetat

Gema sap que la dissenyadora ha travessat situacions molt crítiques i li ha deixat clar que sempre hi podrà comptar. Gràcies a aquest suport Ana María s'ha animat a visitar el plató de Viva la Vida i ha explicat com viu la crisi. «Estic en mans de professionals i no volia deixar passar l'oportunitat de retrobar-me amb tots», ha explicat en un to preocupant.

Gema Aldón
Gema Aldón ha fet una entrevista a Telecinco | TELECINCO

Ana María Aldón vol deixar clar que no està bé, tot i que ha concedit una entrevista a Déjate Querer. Emma García ha quedat realment sorpresa en veure l'estat de la col·laboradora, per això ha estat tan delicada. «A mi m'ha impactat mirar-la als ulls, he tingut un sentiment maternal i de protecció».

Gema Aldón es deu haver trencat en escoltar la seva mare, que no ha tingut pudor de reconèixer: «Soc aquí, trencada o a trossos, però hi soc». La periodista Pilar Vidal també s'ha solidaritzat amb la situació i de seguida ha explicat què estava passant. «Jo no he vist la mateixa Anna Maria que vaig veure a Déjate Querer», deixa anar l'experta en el cor.

Gema Aldón agraeix el suport rebut

Gema s'ha convertit en una estrella i té prou motius per estar agraïda amb els col·laboradors de Viva la Vida. «Li preguntaré de tot, però sí us dic que ho fem amb tacte», ha comentat la presentadora. Ella ha estat la primera a veure la dissenyadora i ha deixat clar que el seu estat d'ànim era molt feble.

Ana María ha reaparegut al seu programa i ha intentat recuperar la confiança dels seus companys, però no li ho han posat fàcil. Isabel Rábago pensa que la dona d'Ortega Cano no hauria d'haver parlat a Dejate Querer. Creu que ha gestionat malament el temps que s'ha pres, encara que respecta que està passant un moment delicat.