Ginevra, la desconeguda germana d'Álex Lequio de només 3 anys

La filla d'Alessandro Lequio i María Palacios és la petita dels tres germans

Àlex Lequio costat de la seva germana Ginevra en una foto publicada al seu compte d'Instagram
Àlex Lequio al costat de la seva germana Ginevra | Instagram

La gent propera a Àlex Lequio està passant pels pitjors moments en les seves vides. La mort del fill d'Ana Obregón i Alessandro Lequio, amb tan sols 27 anys, ha estat un cop molt fort de què costarà molt recuperar-se.

Però d'entre tota la família, hi ha una persona especialment que, gràcies a la innocència que atorga la infantesa, no haurà de sentir la desolació que es produeix en perdre a un ésser estimat. Ens referim a Ginevra, la germana petita d'Álex Lequio, filla d'Alessandro amb la seva dona María Palacios.

La petita, que farà quatre anys l'estiu que, és la segona germana que el jove tenia després de Clemente, de 32 anys, el primogènit del col·laborador d''El programa de Ana Rosa'. Ha estat precisament el fill d'Antonia Dell'Atte qui ha volgut compartir amb els seus seguidors una foto inèdita dels tres germans junts acompanyada amb un bonic missatge en record al seu germà.

Àlex Lequio, Clemente Lequio i la petita Ginevra en una foto compartida per Clemente a les xarxes socials
Álex, Clemente i Ginevra junts | Instagram

«Pocs moments junts, però bons, privats i sense compartir fins ara. Com més miro les teves fotos més em pregunto com és possible, per què la vida pot arribar a ser tan injusta? No mereixies això. Ningú mereix aquest dolor» escrivia.

Álex i Clemente van recuperar la relació després d'anys distanciats pels enfrontaments producte de la separació dels seus pares. Amb els anys, tots dos van demostrar una maduresa extraordinària i van tornar a unir-se com a germans compartint bonics moments.

Amb l'arribada de la petita a la família, aquest amor fratern es va fer encara més gran i Álex va exercir de germà mitjà. El fill d'Ana Obregón va compartir diverses fotos amb Ginevra des del seu naixement, on era evident la devoció que sentia cap a ella.

«La criminal i jo a casa, fa uns minuts. Tenia intenció d'anar a gimnàs però ja he cobert la quota de càrdio perseguint a la petita humana aquesta» escrivia fa un any i mig Álex Lequio costat de la seva última foto amb la seva germana en braços.

Àlex Lequio posa somrient amb la seva germana Ginevra en una foto publicada al seu compte d'Instagram
Álex Lequio somriu mentre sosté a Ginevra | Instagram

Uns moments que perduraran sempre entre la família i que algun dia els traslladaran a la petita en record al seu germà mitjà, un autèntic lluitador en una guerra que li va tocar lluitar massa aviat.


Comentaris

envia el comentari