Primer pla de Gloria Camila.

Gloria Camila ho deixa tot després de l'anunci inesperat sobre el bebè

Gloria Camila ha pres una decisió que canviarà la seva vida per sempre

Gloria Camila forma part de la família més influent de la crònica social i és famosa pràcticament des que té ús de raó. Els seus moviments estan estudiats al detall, així que ha pres una decisió que canviarà la seva vida: no entrar en escàndols. Aquesta Setmana Santa ho ha deixat tot per fer un viatge especial i gaudir de les processons andaluses.

Gloria Camila s'ha guanyat el cor dels espectadors i el respecte de la premsa perquè el seu comportament és excel·lent. És filla del torero José Ortega Cano i sap tot el que està passant al matrimoni que aquest manté amb Ana María Aldón. Per això és conscient que hi ha rumors d'un bebè nou i inesperat, encara que els protagonistes no ho han confirmat.

Fotomnuntatge d'Ortega Cano i Gloria Camila
Gloria Camila és el gran suport d'Ortega Cano | Catalunya Diari

Gloria, igual que la resta d'espectadors de Socialité, s'ha quedat sense parla en escoltar el testimoni que ha comentat al programa. Segons aquesta font, la dissenyadora ha superat la seva crisi matrimonial i «es planteja tornar a ser mare». El problema és que ja té certa edat, així que està estudiant la situació per veure com podria complir el seu gran somni.

Gloria gaudeix d'una relació fantàstica amb els seus germans José Fernando i José María i amb Rociíto no té contacte des de fa anys. La jove estaria encantada d'ampliar la família i rebria el nadó amb els braços oberts, però de moment no ha donat declaracions. Treballa a Ya son las 8, programa presentat per Sonsoles Ónega, així que no seria estrany que trenqués el seu silenci.

Gloria Camila, impactada amb la notícia: «És horrible»

Gloria sempre ha assegurat que el seu pare està plenament enamorat d'Ana María Aldón i la persona que ha parlat a Socialité ho confirma. «Quan no estan junts és horrible, estan tot el dia escrivint missatges per WhatsApp. Si triga més de cinc minuts a contestar-li no para de trucar-li, semblen dos adolescents».

Ana María Aldón al plató de 'Viva la vida'
Gloria Camila podria conèixer els plans d'Ana María Aldón | Telecinco

La col·laboradora reconeix que en un primer moment va posar en quarantena Ana María perquè no confiava en les seves intencions. Però el pas del temps ha demostrat que la dissenyadora és una persona honesta i que l'únic que pretén és estimar Ortega Cano. El matrimoni ha travessat un petit sotrac, però ja està solucionat i hi ha la possibilitat que portin un altre nen al món.

La filla del torero prefereix mantenir-se al marge, gaudir de les vacances de Setmana Santa i recuperar les energies que ha perdut. Ho ha deixat tot per desconnectar de la pressió mediàtica i centrar-se en la família, però cap descans dura per sempre. Quan torni a Telecinco haurà de parlar d'aquest tema, ja que és evident que té informació privilegiada.

Gloria Camila sap la veritat: «Tenir un altre fill»

Gloria passa molt de temps amb José Ortega Cano i sempre que té ocasió parla bé d'ell perquè se sent agraïda. El torero ha estat amb ella en els seus pitjors moments, mai no li ha deixat anar la mà i sempre està disposat a ajudar. Segons ha explicat ell mateix, està orgullós de tot allò que la jove està aconseguint en la seva trajectòria mediàtica.

Gloria Camila i José Fernando
Gloria Camila protegeix el seu germà José Fernando sempre que pot | Catalunya Diari

La colombiana més famosa de la premsa del cor sap què està passant entre Ana María Aldón i el vidu de Rocío Jurado. Caldrà esperar per veure si s'atreveix a ser sincera o prefereix continuar mantenint-se en un discret segon pla. De moment només tenim el testimoni de la font que ha parlat a Socialité, programa presentat per María Patiño.

▶️ A la Reina Letizia le llueven las críticas tras su viaje a Inglaterra por este peinado

«A Ana María li hauria encantat tenir un altre fill amb Ortega i més durant aquest moment tan bo que ara mateix estan vivint. És una cosa que de vegades es planteja de debò, però el que el fa enrere és l'edat», declara el testimoni. La dissenyadora té 44 anys i podria patir un embaràs de risc, per això té tants dubtes.