La notícia positiva que pot fer sortir Paz Padilla de la tristesa

La presentadora segueix sense aparèixer després de la mort del seu marit

Paz Padilla en un plató de televisió
Paz Padilla ha rebut una notícia professional positiva, si bé segueix molt dolguda per la mort del seu marit | Telecinco

La vida de Paz Padillaha patit un gir important després la trista mort del seu marit, i no és cap mentida que la presentadora està passant el moment més difícil de la seva vida. La seva parella sentimental va traspassar el passat 19 de juliol, víctima d'un càncer, una malaltia que li havien diagnosticat un any abans. Aquesta terrible pèrdua ha deixat totalment trencada la presentadora i la seva filla, Anna Ferrer, que portava genial amb el marit de la seva mare.

Tot i el dolor, la jove ha intentat refer-se i ha reprès tímidament la seva activitat com 'influencer'. Paz Padilla de moment segueix sense activitat a les xarxes i està intentant portar el dol de la millor manera possible en la més estricta intimitat. És evident que cap bona notícia que pugui arribar-li serà suficient per a refer-se de la mort del seu gran amor. Tot i aquesta situació, la família sí que ha rebut una notícia positiva des del punt de vista professional, que feia temps que esperava.

La botiga de la família de Paz Padilla ja té el 'tick blau' a Instagram

Recordem que Paz Padilla i Anna Ferrer gestionen juntes la botiga 'NO NI NÁ', que van obrir a Zahara de los Atunes, a Andalusia i, des del juny, fins i tot compta amb la seva pròpia pàgina web. El negoci ha aconseguit una fita a Instagram, cosa que anaven perseguint des de fa molts mesos. El perfil oficial 'No ni ná' ha aconseguit l'anhelat 'tick blau'. El negoci d'Anna Ferrer i Paz Padilla es troba dins el privilegiat grup de comptes verificats a la popular xarxa social. 

Aquest famós 'tick' és sinònim d'autenticitat i professionalitat. La botiga va obrir les portes l'abril de 2019 i des de llavors no ha parat de créixer, tant en vendes com en seguidors a les xarxes socials. Ara amb el compte verificat, el perfil de la botiga rebrà més visites que abans. És evident que aquesta notícia no suposarà cap alegria extrema per a la família, ja que es troben en un moment molt delicat, però podran veure com el seu somni professional està començant a fer-se realitat.


Comentaris

envia el comentari