Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Hugo Castejón s'enfronta a 'El Cejas' a 'GH VIP 7'

Hugo Castejón, d'un reputat economista a ser el protagonista de 'GH VIP'

Una vegada acabada la llicenciatura es va preparar unes oposicions i les va aprovar amb només 24 anys

Hugo Castejón s'enfronta a 'El Cejas' a 'GH VIP 7'
Hugo Castejón s'enfronta a 'El Cejas' a 'GH VIP 7' | TELECINCO

 

El concursant més polèmic i amb més visibilitat de 'GH VIP 7', Hugo Castejón, és una veritable caixa de sorpreses.  Més enllà del paper que desenvolupa dins la casa de Guadalix de la Sierra i que posa molt nerviós a la majoria dels seus companys de concurs, es troba un intel·ligent funcionari i economista que, amb només 24 anys, va aconseguir aprovar una difícil oposició com a Economista de l'Estat.

Concretament, Castejón va néixer a Oviedo l'any 1971 i, anys més tard,  es va mudar a Madrid per a estudiar Econòmiques i Direcció d'Empreses per la Universitat Complutense de Madrid. Una vegada acabada la llicenciatura, va decidir-se per a preparar-se unes oposicions i, per sorpresa de tothom, les va aprovar amb només 24 anys.

[predef]cor-i-famosos-catalunya-168[/predef]

La seva carrera professional va anar creixent com l'escuma

A partir d'aquí, la seva carrera professional va anar creixent com l'escuma i ha aconseguit forjar-se un important currículum com a economista. En aquest sentit, es va convertir en conseller econòmic de l'ambaixada espanyola de Nicaragua des del 2000 fins al 2004 i, seguidament, va desenvolupar la mateixa tasca, però per a l'ambaixada de Nigèria fins al 2006.

Hugo Castejón i 'El Cejas' discuteixen molt sovint
Hugo Castejón i 'El Cejas' discuteixen molt sovint | TELECINCO

 

Un temps més tard va aconseguir convertir-se en subdirector general de Promoció Universitària de la Comunitat de Madrid i, va ser a partir d'aquest moment, quan la seva presència als platós de televisió va començar a ser cada vegada més assídua. Castejón participava en tertúlies econòmiques i ha arribat a compartir debat amb polítics com Inés Arrimadas.

Va tornar a promocionar com a economista

Finalment, Castejón va tornar a promocionar com a economista i es va convertir en director de finançament i relació amb inversos d'ICEX-Invest in Spain. Aquest punt de la seva vida professional va portar-li a cobrar fins a 100.000 euros anuals. Però quan semblava que ho tenia tot, va decidir canviar el rumb de la seva vida i dedicar-se a la música.

Després de treure vuit singles sense èxit, Castejón s'ha vist conduït ara a guanyar-se la vida als platós de televisió i en concursos com 'GH VIP 7'. Cal recordar que el seu historial també és conegut per les seves relacions amb la cantant Marta Sánchez i la guanyadora de 'GH VIP 6', Miriam Saavedra. Sabran els seus companys de concurs qui és veritablement Castejón i quines experiències professionals ha viscut en la seva vida?

Hugo Castejón ja ha confirmat la seva participació al programa
Hugo Castejón era un reputat economista | Telecinco

 

També et poden interessar...