Primer pla de Concha Velasco.

Una foto de Concha Velasco a la residència preocupa al seu fill Manuel

Concha Velasco vol portar una vida tranquil·la, però no aconsegueix distreure els fotògrafs

Concha Velasco, la dama de la interpretació més ben pagada de la seva època, ha pres una decisió que pretén canviar el seu futur.

Pateix problemes de salut i no es pot moure amb llibertat, així que ha optat per mudar-se a una residència a Madrid. Però la premsa coneix la ubicació del centre, així que els secrets de l'actriu estan més exposats que mai.

L'actriu vol descansar, ha estat tota la vida a sobre dels millors escenaris i s'ha adonat que ha de frenar. Continua sent una estrella i és normal que els periodistes continuïn perseguint-la, però la família pensa que han traspassat certs límits.

Una coneguda publicació s'ha traslladat fins a la residència de Conchita per fotografiar-ne l'habitació.

Residència on viu Concha Velasco.
Concha Velasco viu a una residència de Madrid. | Google Maps 

Concha és un mite, una de les dones més famoses del país i ha atresorat grans joies al llarg de la seva trajectòria professional. La revista 'Semana' ha descobert que gran part d'aquestes pertinences les guarda a la nova habitació i ha publicat una fotografia que ho demostra.

Tot fa pensar que el seu fill Manuel Velasco, director i productor teatral, comença a desesperar-se.

Manuel entén que la seva mare forma part de la història d'Espanya i és força tolerant amb els desitjos dels periodistes. Però alguns experts del cor han arribat massa lluny i han fet públiques dades que pertanyien a la intimitat de l'actriu.

És possible que la família prengui mesures estrictes després de sortir publicada la imatge que il·lustra la nova vida de Velasco.

Concha Velasco va ser traïda per algú proper

Concha vivia amb el seu fill Francisco Martínez, però es va adonar que estaria més còmoda en una residència especialitzada.

El centre s'anomena Santa Matilde i està situat en un cèntric barri de Madrid, a prop del domicili de Manuel Velasco. El director teatral va explicar com havia transcendit la notícia per deixar clar que no estaven darrere de l'escàndol.

Imatge de Concha Velasco en una cadira de rodes.
Concha Velasco i el seu fill Manuel van al teatre tots els caps de setmana. | Europa Press 

Manuel va explicar que la seva mare es va sincerar amb una amiga periodista i a partir d'aquí el secret està en boca de tots.

La família no ha intentat mai amagar-se, però no volien que circulessin certs rumors per protegir la imatge de Conchita. Gràcies a la generositat del clan sabem que va ser l'actriu qui va decidir internar-se al centre per estar més controlada.

Velasco ha treballat sense parar durant tota la vida, així que ha tingut temps de comprar a les millors botigues del món.

La revista 'Semana' ha publicat una foto que demostra que segueix guardant els seus vestits més preuats. Ella mateixa va explicar que vivia a l'habitació més gran de la residència i que hi havia pogut traslladar alguns dels seus mobles.

Concha Velasco rep visites de gent famosa

Concha, segons ha sortit publicat, paga una quantitat propera als 1.700 euros per tenir la millor habitació del centre Santa Matilde.

Allà gaudeix d'una tranquil·litat envejable perquè està controlada i no corre cap perill. Alguns dels seus amics la visitaran sovint perquè ara té més temps lliure que mai.

Manuel Velasco està preocupat perquè vol que la seva mare gaudeixi de la tranquil·litat que es mereix, però no el deixen.

És normal que els paparazzis segueixin els seus passos, però la família ha demanat que respectin certes línies vermelles. La dama de la interpretació pateix determinats problemes de salut i només els superarà si s'allunya de la pressió mediàtica.

L'exdona de Paco Marsó surt sovint de la residència, sobretot els caps de setmana. El seu fill Manuel la porta tots els dissabtes i diumenges al teatre, una de les grans passions de l'artista.

Per fi té oportunitat de ser ella qui s'asseu al pati de butaques mentre gaudeix del talent dels seus companys.