Rivera i Malú

L'impressionant lloc on Malú i Albert Rivera seran pares

L'expolític català i la cantant rebran el seu primer fill junts en una suite

La parella del moment, Malú i Albert Rivera ja han pres una decisió molt important respecte a l'embaràs de la cantant. L'exlíder de Ciutadans i l'artista han escollit on volen donar a llum.

Malú donarà a llum en una suite luxosa

L'expolític català i la cantant han reservat una suite en l'Hospital HM Porta del Sud de Móstoles, centre on Albert Rivera va estar ingressat fa uns mesos. Casualment aquest lloc va ser on tots dos van fer la seva primera aparició pública junts el passat mes de juliol, després que el català rebés l'alta mèdica dels seus problemes gastrointestinals.

  

La parella ja ha visitat aquest hospital per fer el seguiment rutinari del procés de l'embaràs de Malú. En una de les visites, segons afirma la revista 'Corazón', tots dos han donat un cop d'ull a l'hospital, triant la suite 231, com habitació per rebre el seu primer fill junts. Aquest tipus d'habitacions són molt àmplies, tenen un llit gran, una butaca perquè descansi l'acompanyant i un sofà ampli per si algú vol quedar-se a dormir. També hi ha un bany i una banyera adaptada.

  

Tal com afirma la revista el part el deixaran en mans del doctor Miguel Ángel Rodríguez Zambrano, l'únic professional que s'encarrega del seguiment de l'embaràs. De moment, queden sis mesos per l'arribada del bebè, però la parella ja ho vol tenir tot controlat.

També et pot interessar...