Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Irene Rosales

Irene Rosales descobreix l'error del matrimoni i decideix anar-se'n sola

Irene Rosales ha pres una decisió que està generant polèmica

Irene Rosales va ser el membre més estimat de la família Pantoja, però la seva situació mediàtica ha canviat molt en els darrers mesos. Anabel, la cosina del seu marit, està concursant a Supervivientes i ha confessat quin va ser l'error del seu matrimoni: no tenir lluna de mel.

Irene està veient el programa, però no vol donar la seva opinió, així que ha marxat a la Fira de Sevilla sola per intentar distreure's.

Irene Rosales sap que Anabel Pantoja ha patit molt perquè només ha estat casada amb Omar Sánchez tres mesos. La influencer ha admès a Supervivientes que la seva relació va estar plena d'errors, encara que no es penedeixi de res del que ha fet. En lloc de gaudir de la seva relació se'n va anar a Cantora, la finca d'Isabel Pantoja, perquè la mare de la 'tonadillera' havia mort.

Fotomuntatge de Kiko Rivera i Irene Rosales
Irene Rosales ha estat a la Fira de Sevilla sense el seu marit. | CatalunyaDiari
 

Irene ha escoltat atentament les paraules d'Anabel i comprèn que el fracàs sentimental encara la segueixi afectant. «Me'n vaig anar a veure la meva tia i no me'n vaig anar de lluna de mel. Va ser un error, però sentia que havia d'estar amb la meva família i ell va fer com si tot això no anés amb ell», ha revelat la col·laboradora de Sálvame.

Irene prefereix estar lluny d'aquesta polèmica, per això no vol donar declaracions i ha optat per parlar amb la premsa el que és estrictament necessari. Ha reconegut que està veient la cosina de Kiko Rivera i assegura que li dona suport des de la distància, però prefereix no aprofundir-hi.

Rosales va treballar com a col·laboradora al programa Viva la Vida, així que coneix millor que ningú com funciona el món del cor. Alguns mitjans asseguren que el seu marit està a punt de reconciliar-se amb Isabel Pantoja, una teoria que sosté el diari 20 Minutos.

La nora de la cantant no vol donar la seva opinió, però el seu comportament ha aixecat molts rumors.

Irene Rosales coneix el problema de Kiko Rivera

Irene ha preferit gaudir de la Fira de Sevilla sense la companyia de Kiko Rivera i alguns mitjans insinuen que hi ha alguna cosa al darrere. L'agència de premsa Europa Press ha fet un seguiment de l'antiga col·laboradora i ha descobert una cosa interessant. El fill d'Isabel Pantoja no ha estat amb ella al recinte, un detall sorprenent si tenim en compte els darrers esdeveniments.

Foto d'Irene Rosales en primer pla.
Irene Rosales era una persona molt respectada a Telecinco. | GTRES
 

Rosales és força prudent i mai ha parlat malament de la seva sogra Isabel, encara que és cert que no ha dissimulat la tensió entre totes dues. Hi ha la possibilitat que s'hagi molestat amb el seu marit perquè aquest podria haver-se apropat a la cantant.

Pantoja, segons 20 Minutos, farà una gira per Amèrica i després vol reprendre el contacte amb el DJ.

L'antiga tertuliana d'Emma García s'ha allunyat de Kiko just quan la família és el centre d'atenció per les paraules d'Anabel. La concursant de Supervivientes ha deixat clar que sempre han estat un clan unit, tot i que han tingut diferències. Per això no va gaudir de la seva relació amb Omar i se'n va anar a Cantora després del casament, aquest va ser el seu gran error matrimonial.

Los padres de Anabel Pantoja le ocultan algo muy grave

Irene Rosales ha canviat de plans

Irene va prometre que no tenia cap intenció de gaudir de la Fira de Sevilla perquè les seves filles eren petites i n'havia d'estar pendent. Però ha canviat els seus plans a l'últim moment i ha decidit gaudir de l'esdeveniment al costat dels seus amics Raquel Bollo i Luis Rollán.

Ells també treballen a Viva la Vida i sempre han deixat clar que Kiko Rivera mai faria res que perjudiqués la seva dona.

Rosales dona la cara per Kiko sempre que pot, però hi ha vegades que li resulta impossible perquè els seus comportaments són força bruscs. Ell mateix ha reconegut que és molt impulsiu, per això va traspassar els límits i va atacar la seva mare més del compte. Isabel Pantoja està disposada a perdonar, però no serà un camí fàcil perquè hi ha molt de dolor.