Isa Pantoja, enxampada: amant del làtex i comprant en un sex shop

La filla d’Isabel Pantoja va visitar una botiga per adults en el centre de Madrid especialitzada en peces de làtex

Chabelita Pantoja, filla d'Isabel Pantoja
Chabelita Pantoja visita una botiga per adults del centre de Madrid   | TELECINCO

L’última sorpresa d’Isa Pantoja ha estat la seva tarda de compres en una botiga per a adults en el centre de Madrid. Si fins ara sabíem que és una aficionada a la música reggaeton i el trap, ens ha demostrat també la seva passió pel làtex. I és que la seva visita a aquest establiment especialitzat va acabar amb la compra d’una granota vermella de làtex, amb un escot molt pronunciat i una obertura al darrere.

Isa Pantoja és aficionada al làtex

Sembla que aquesta adquisició tenia un objectiu molt clar, ja que la llueix en la portada el seu primer tema musical en solitari, ‘Ahora estoy mejor’. El seu single es llençarà d’aquí poc, i la germana de Kiko Rivera té les expectatives molt altes i vol fer-se un lloc dins l’àmbit musical, tal com han fet la seva mare i el seu germà. Sent una barreja entre els dos gèneres musicals que més li agraden, Isa Pantoja ens mostra la seva faceta més salvatge amb aquesta granota vermella de làtex i un bodi negre ajustat. És segur que ningú podrà resistir-se a aquesta Chabelita més atrevida.

Chabelita llueix la granota vermella de làtex en la portada del seu primer single en solitari
Chabelita llueix la granota vermella de làtex en la portada del seu primer single en solitari | INSTAGRAM

 

D’altra banda, Isa Pantoja vol emprendre aquesta nova trajectòria professional en solitari sense ajuda del seu germà, el qual és DJ, degut al fet que han trencat la seva relació des de fa alguns mesos. El que sí que ha reconegut Chabelita és que desitja tenir el suport de la seva mare: «Mereixo que la meva mare vingui a la presentació del single».

Asraf Beno, parella d’Isa Pantoja, no se separa del seu costat des que la parella va coincidir a ‘GH Vip’. A través d’Instagram, els dos joves es dediquen paraules d’amor i comparteixen fotografies on apareixen en actituds molt amoroses, i són molt els seguidors que comenten les seves romàntiques publicacions.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Choqué con tu química, qué suerte la mía🖤

Una publicación compartida de Isa P (@isapantojam) el

També pots llegir...


Comentaris

envia el comentari