Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Isa Pantoja mirant a càmera somrient a la presentació de la col·lecció de Felix Ramiro

Isa Pantoja: per què els fills de Kiko Rivera no poden estar a la seva boda

Isa Pantoja no es planteja reconciliar-se amb Kiko Rivera

Isa Pantoja celebrarà el casament amb Asraf Beno a principis d'octubre i ho té tot preparat, també la llista de convidats. La situació que passa amb Kiko Rivera no és la més recomanable, per això no s'ha plantejat posar-s'hi en contacte. Quan el músic va patir un ictus, ella es va traslladar a l'hospital, però no va ser ben rebuda i no vol fer més esforços.

Primer pla d'Isa Pantoja mirant a càmera somrient a la presentació de la col·lecció de Felix Ramiro
Isa Pantoja té clara la seva decisió | GTRES

Isa Pantoja reconeix que en un primer moment Kiko seria el padrí del seu enllaç matrimonial, però ara ha fet un canvi. Ha donat aquest lloc a Jorge Javier Vázquez i el presentador ha acceptat perquè està cansat que Pantoja «pateixi rebutjos». Com no podia ser altrament, la polèmica està servida perquè aquesta decisió ha afectat els fills de Kiko, és a dir, els nebots d'Isa.

Asraf Beno i Isa Pantoja feliços al casament d'Anabel Pantoja
Isa Pantoja confia en Asraf Beno | GTRES

La col·laboradora no té cap mena de contacte amb ells, per això no estaran al seu casament. Al seu moment gaudien d'una relació estreta, però els problemes familiars els han distanciat per sempre. A Pantoja li han preguntat sobre aquest assumpte, però ha esquivat la resposta assegurant que no vol parlar dels nens de la casa.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Kiko Rivera està en una situació semblant perquè fa molt de temps que no parla amb el nebot. Durant una de les entrevistes va assegurar que quan Albertito, el fill d'Isa, complís 18 anys mantindria una conversa amb ell. L'objectiu era explicar-li per què s'havia vist obligat a desaparèixer de la seva vida, però, acceptarà les excuses?

Isa Pantoja no ha convidat Kiko Rivera

Isa reconeix que en cap moment s'ha plantejat que convidar Kiko i conseqüentment els seus fills tampoc poden ser presents. En té tres: un de Jessica Bueno i dos més d'Irene Rosales. Jessica està concursant a 'Gran Hermano VIP' i tot fa pensar que Rivera està cuidant el menor, així que en aquest sentit no hi hauria cap problema.

Primer pla de Kiko Rivera seriós al carrer
Kiko Rivera considera que no ha comès cap error | Europa Press

Pantoja es nega a fer un pas enrere i recorda que és ella l'ofesa perquè el seu germà va parlar de la seva intimitat en una revista. El marit d'Irene Rosales va assegurar que la noia havia intentat treure's la vida a Cantora, finca familiar. Ella ho va negar i fins i tot li va posar una demanda, però després la va retirar.

És cert que Isa trobarà a faltar els seus nebots i sobretot lamenta que no tinguin contacte amb el seu fill. Però, assegura tenir la consciència tranquil·la perquè no ha comès cap error i ha intentat moltes vegades un acostament. Ara el problema encara és més tens perquè s'ha afegit a l'equació Irene Rosales. Per això, al casament hi ha tantes absències