Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de la filla de Belén Esteban, Andrea Janeiro, mirant a càmera amb el rostre seriós

Andrea Janeiro va ser motiu d'una discussió entre Jesulín de Ubrique i la seva germana

Andrea Janeiro va veure la seva tieta Carmen esclatar com mai contra l'extorero

Andrea Janeiro ha hagut de patir durant molts anys una guerra aferrissada entre Jesulín de Ubrique, el seu pare, i Belén Esteban, la seva mare.

Andrea Janeiro sempre ha estat entre l'espasa i la paret i, tot i que ella mai ha tingut la culpa, ha estat el dany col·lateral de la mala relació de les dues persones que van fer que vingués al món.

La 'princesa del pueblo' no es va quedar callada en cap moment, denunciant les injustícies i el 'passotisme' del torero d'Ubrique.

Li retreia sense parar la manca d'afecte i l'absència del pagament d'estudis a la filla. Andrea no ho ha passat gens bé, tot i que en els últims temps sembla que Belén ha decidit suavitzar la guerra perquè la jove li ha prohibit parlar-ne malament.

Andrea Janeiro va ser motiu d'una forta discussió entre el seu pare i Carmen Janeiro.

El cas és que fa un temps va tenir lloc un episodi en què la germana de Jesulín, Carmen Janeiro, va tenir una bona discussió al seu germà. I ho va fer per no pagar els estudis a Andrea Janeiro.

Muntatge amb les cares de Jesulín de Ubrique i Carmen Janeiro
Carmen Janeiro no va passar per alt el lleig gest del seu germà | GTRES, catalunyadiari.com

Recordem que al llarg dels anys, Belén Esteban sempre ha tingut bones paraules cap a Carmen. Sobretot, en relació amb el tracte que ha donat l'andalusa a la seva neboda.

La de Paracuellos li ha agraït per activa i per passiva que s'hi portés tan bé. I va quedar clar que en conèixer aquest episodi, va pensar el mateix.

La germana de Jesulín de Ubrique no va tenir problema a criticar l'extorero en aquella ocasió en què Belén va esclatar com mai. Tot va ser quan Jesulín es va desentendre del pagament dels estudis de la seva filla, cosa que no va passar per alt la seva germana.

Andrea Janeiro va veure com la seva tieta «en feia una de grossa al seu germà»

Aleshores, Gema López, apuntava a 'Sálvame' que «Jesulín estava disposat. Va pensar que era la seva obligació, que en realitat ho és. I tota la família estava contenta amb aquesta decisió».

Muntatge de fotos de primer pla d'Andrea Janeiro i el seu pare, Jesulín de Ubrique, ell amb rostre somrient
Andrea Janeiro va veure com la seva tieta la va defensar davant del seu pare | España Diario

El cas és que la nova cara d'Antena 3 va assegurar que el marit de Campanario finalment no va voler pagar els estudis i la seva germana el va posar al seu lloc.

«Quan el pare recula qui no dona crèdit al fet que es faci enrere és Carmen Janeiro. I jo us asseguro que en fa una de grossa perquè no entén que es prengui aquesta decisió. Perquè sap perfectament com és aquesta persona, sap com n'és de responsable i com de bé li aniria estudiar fora», expressava.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

No pagar els estudis a Andrea Janeiro va ser la causa de la discussió entre els germans

Gema López va incidir més en aquest tema tan delicat sobre els estudis d'Andrea Janeiro i va donar la seva opinió més sincera sobre el motiu pel qual els pares prefereixen no pagar els estudis als seus fills quan tenen l'obligació de fer-ho.

«Segons tinc entès, en casos generals, sí que és veritat que els pares tenen l'obligació de pagar els estudis bàsics als seus fills. Tot el que es consideri un extra, perquè vulguis estudiar fora i tal, la llei a determinada edat no obliga . Almenys així crec jo que van assessorar Jesulín», va sentenciar.

Finalment, Andrea Janeiro se'n va anar amb 18 anys a Anglaterra a estudiar. L'extorero d'Ubrique sempre va pensar que ella es podria formar a Espanya i va ser l'excusa que va posar per no pagar els estudis a la seva filla.

El pitjor de tot és quan Belén va saber que a la seva altra filla, Julia Janeiro, li va pagar l'operació de pits, cosa que va fer explotar la princesa del pueblo.