La cantant Isabel Pantoja

Isabel Pantoja podria ser multada per anar en cotxe sense lligar-se el cinturó

Aquesta infracció pot suposar una multa de 200 euros i la retirada de fins a 3 punts del carnet de conduir

La popularitat d'Isabel Pantoja no fa més que augmentar.  Si abans de participar a 'Supervivientes' la seva presència als mitjans de comunicació era gairebé inexistent, des del seu pas per Hondures la seva imatge apareix a totes hores pels programes de Telecinco.

Tal és així que el passat diumenge, mentre la cantant es disposava a anar al plató de la cadena per a participar en el programa 'Conexión Honduras',  la cadena va instal·lar una càmera de gravació en el seu cotxe per tal d'enregistrar cada paraula, gest i opinió de l'artista. 

Una multa de 200 euros i la retirada de punts del carnet

Ara bé, se'ls hi va passar per alt un detall que podria portar-li conseqüències amb la Direcció General de Trànsit (DGT). Concretament,  a les imatges es pot veure com la Pantoja viatja en la part de darrere del cotxe, però que ho fa sense cinturó de seguretat. 

A mesura que s'anava retransmetent les imatges, la polèmica va començar a créixer per veure a la famosa cantant incomplint una regla tan bàsica de seguretat. Aquesta imprudència també s'ha fet ressò en alguns mitjans de comunicació com a la revista 'Semana', en la qual, han explicat que  no dur el cinturó de seguretat cordat pot suposar una multa de 200 euros i la retirada de fins a 3 punts del carnet de conduir. 

Per tant, el que en un primer moment era una bona idea de la productora per tal de seguir fomentant la popularitat de la Pantoja, ara es podria convertir en un mal de cap i en una sanció.  Fins al moment, no se sap si ja s'ha procedit a multar a l'artista, si s'ha informat Telecinco de la seva imprudència o si, al contrari, tot segueix igual i es passarà per alt aquest fet.

Isabel Pantoja a 'Supervivientes'
La cantant va participar en el programa 'Conexión Honduras' | Telecinco

  

També et poden interessar...