Primer pla d'Isabel Preylser

Isabel Preysler explota davant la notícia del seu xicot i promet no tornar-ho a fer

Isabel Preysler entén que la seva família estigui confosa

Isabel Preysler controla millor que ningú com funciona el negoci de la premsa del cor. Ha estat tota la vida venent portades, algunes les regala i altres les intercanvia per col·laboracions amb marques. A Sálvame han explicat que ha de cuidar molt la seva imatge perquè s'ha de continuar mantenint en la mateixa línia.

La mare de Tamara Falcó ha explotat davant la notícia del seu nou xicot: n'ha trencat el silenci i ha donat explicacions perquè el públic comprengui la situació. Té molt bons amics i els reporters la veuran amb diferents homes, però assegura que no està enamorada. De fet, ha promès que no ho tornarà a fer, almenys per un temps, perquè no se sent preparada.

Segons ha explicat la periodista Alejandra Prat, Isabel estava sortint amb un milionari atractiu que li havia robat el cor. Ella ho nega, però reconeix que comparteix la seva vida amb diferents persones que bé podrien ser els seus companys sentimentals. El problema és que ara no vol tenir parella, per això ha rebutjat tothom i només vol tenir amics.

Isabel Preysler i Mario Vargas Llosa
Isabel Preysler prefereix provocar l'enuig de Mario Vargas Llosa. | Catalunya Diari

Isabel ha promès que no tornarà a fer res que alimenti els rumors, anirà sempre amb la veritat per davant per evitar enrenous. Així ha resolt els dubtes sobre el seu nou xicot i ara vol tranquil·litat, tampoc pretén estar donant entrevistes cada cert temps. Mai no s'ha caracteritzat per exposar-se massa, ben al contrari: apareix en ocasions molt concretes.

Preysler ha parlat en primera persona perquè per a ella és molt important resoldre el tema, no vol que Vargas Llosa s'ofengui. Suposadament, en privat té un discurs diferent, però en públic ha deixat clar que serà el darrer home de la seva vida. A Antena 3 asseguren que no està explicant la veritat i que ja té una nova relació, són dues versions completament diferents.

Isabel Preysler ha trencat el seu silenci

Isabel ha pensat que el millor era concedir una entrevista a ABC i ho ha fet amb la seva periodista de confiança: Pilar Vidal. Ho ha deixat tot molt clar, sap que Vargas Llosa podria ofendre's si descobreix que ja està enamorada d'un altre i això seria dolent. Començaria una batalla que no els interessa perquè tots dos necessiten estar lluny dels enrenous del cor.

L'ex de Julio Iglesias ha estat acusada de tenir comportaments incompatibles amb la fidelitat, diu Pilar Eyre a la revista Lecturas. La catalana assegura que Preysler mai no ha tingut objeccions, sempre ha lluitat per l'home que li agradés en un moment determinat. Ella mai no ha confirmat que hagi enganyat cap dels seus xicots i assegura que en cap moment ha tingut amants.

Imatge d'Isabel Preysler
Isabel Preysler vol ser sincera. | GTRES

«L'únic que vull és estar tranquil·la una temporada llarga o la resta de la meva vida», ha explicat la mare de Tamara Falcó. No té intenció de tornar a fer el que va fer amb Vargas Llosa, no vol més històries d'amor perquè l'última ha acabat malament. Ella l'acusa de ser gelós i ell l'acusa de ser una mentidera, per això el públic està dividit.

Isabel Preysler assegura que tot és mentida

Isabel està al corrent de la informació que n'expliquen i cada vegada són més els periodistes que volen veure-la en braços d'un altre. Ella entén la confusió perquè té molts amics que quadren en els seus gustos, però vol tancar el tema com més aviat millor. Segons la seva versió, no està enamorada de ningú i no tornarà a sentir en un temps, però podria estar mentint.

Preysler és la primera a actualitzar què està passant a la seva vida, però en aquesta ocasió promet que no té res a explicar. Tot ha estat una confusió i ella està desitjant que es calmin les coses perquè Vargas Llosa sigui cosa del passat aviat.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp