Primer pla d'Isabel Preysler

Isabel Preysler no suportava el que Vargas Llosa feia a casa d'Enrique Iglesias

Isabel Preysler responsabilitza Vargas Llosa del que ha passat

Isabel Preyser ha donat un cop a taula i ha decidit acabar la seva relació amb Vargas Llosa, perquè ja no suporta més atreviments. Segons la versió que 'la reina de cors' ha venut a Hola!, l'escriptor era massa gelós i ja no suportava els seus enuigs. Però a Sálvame han fet un pas més: el comportament del Premi Nobel a casa d'Enrique Iglesias deixava molt a desitjar.

Isabel Preysler s'escapava d'Espanya per viatjar als Estats Units i gaudir de la mansió del seu fill Enrique, però alguna cosa fallava. A ella li agradava passar temps a la piscina i fent vida social amb els seus amics de Miami, costum que desesperava Vargas Llosa. L'artista, seguint la informació de Telecinco, desapareixia sense avisar i només volia passar el temps llegint i escrivint.

Fotomuntatge Isabel Preysler i Mario Vargas Llosa
Isabel Preysler ha lluitat per la relació| GTRES

Isabel suposadament li demanava si us plau que passés temps en família, però ell no se sentia del tot còmode i s'absentava força. Així mateix, Kiko Matamoros deixava clar que Mario era ben rebut a casa del cantant, i mai li van fer cap menyspreu. Però reconeix que no acabava d'encaixar perquè venia d'un món completament diferent.

Isabel, segons el que va publicar a El País, feia molt temps que estava en crisi amb el seu xicot perquè s'havia adonat de certes deficiències. L'escriptor posava als mitjans per acontentar 'la reina de cors', però mai va voler treure profit de la crònica social. «Eren incompatibles: a ell li interessa la cultura i a ella l'espectacle, hi ha un abisme entre tots dos».

Si bé ara Preysler ha aconseguit absentar-se per no alimentar la polèmica, el seu entorn sí que parla amb massa periodistes. Cada cop se'n coneixen més detalls, com per exemple que el Premi Nobel suposadament va intentar tornar amb la seva exdona. I és que, segons expliquen, van tenir una reunió i ella el va rebutjar perquè no li ha perdonat mai com de malament es va portar en el passat.

Isabel Preysler estava insatisfeta amb el seu xicot

Isabel passava llargues temporades a casa d'Enrique Iglesias i Mario anava amb ella, però d'un moment a l'altre va començar a posar pegues. El cantant, sempre seguint les informacions publicades, no té biblioteca i el seu padrastre estava desubicat. Per això no feia vida en família i passava tant de temps perdut per la mansió, intentava buscar un lloc tranquil.

Primer pla d'Enrique Iglesias
Isabel Preysler sap que Enrique Iglesias en va ser testimoni | CatalunyaDiari

Preysler es desesperava en veure el seu gran amor amb un caràcter tan passiu, no s'esforçava per entaular conversa amb ningú. Això és el que estan explicant els seus amics, però potser l'entorn del literat té una versió diferent. I de fet, la tenen: els fills s'estan encarregant de distribuir certes dades que han situat la mare de Tamara Falcó en una posició delicada.

L'exdona del Marquès de Griñón ha estat acusada d'abandonar Vargas Llosa en plena pandèmia, però no és cert. Kiko Matamoros assegura que aquesta notícia l'ha filtrat els fills de Mario, però que en cap cas no es correspon amb la realitat. Promet que Preysler va estar al costat del seu xicot en tot moment: dins i fora de l'hospital.

Isabel Preysler desconeixia els sentiments de Vargas Llosa

Isabel va intentar que el seu amor fos feliç al seu costat, però no ho va aconseguir perquè ell no va ser del tot sincer amb ella. «Al principi a Mario fins i tot el va divertir des d'un punt de vista antropològic, encara que mai va estar còmode en aquest àmbit». Un testimoni assegura a El País que la situació mai va ser tan idíl·lica com volien donar a entendre.

Vargas Llosa es va pronunciar i va prometre que si pogués ser invisible per a la premsa del cor, ho seria. «Si pogués triar-lo, no m'agradaria aparèixer a Hola!. Ara aparec a la revista per raons de tipus personal, però si vostè té la recepta per no aparèixer, digui-m'ho», li va dir a un reporter.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp