Jordi Évole en la trobada dels guanyadors de l'Ondas de 2019

Jordi Évole confessa el programa que no faria mai de la vida

Aquest diumenge s'emet el segon programa de 'Lo de Évole' amb Oriol Junqueras com a protagonista

Jordi Évole  sap que ha fet una aposta arriscada amb el seu nou programa de 'La Sexta'. Amb 'Lo de Évole', el presentador català s'ha atrevit a entrar a les presons, seguint el model de Jesús Quintero a 'Cuerda de presos', i entrevistar a persones que viuen entre reixes.  

Tot i que alguns dels seus entrevistats, com Oriol Junqueras, han generat polèmica, ell va voler deixar clar a 'La Sexta noche' que hi ha uns límits que no vol traspassar. Parlant amb Iñaki López confessava que no hi ha cap possibilitat ni interès d'entrevistar a cap membre de La Manada

El periodista fixava així la seva barrera moral de cara a concedir entrevistes. Évole explicava que els joves condemnats per violació «han tingut moltes possibilitats en l'àmbit  mediàtic». «Està tot explicat, sobretot per part d'ells», afegeix.

A l'espera de confirmar nous convidats

A més de Junqueras, Jordi Évole  ja ha confirmat en la promoció del seu programa que ha parlat del seu pas per la presó amb l'exconseller madrileny Francisco Granados i l'expresident del Barça, Sandro Rosell. Caldrà veure si en les pròximes setmanes es confirmen altres noms mediàtics com Bárcenas o Iñaki Urdangarín. 

També et pot interessar...