Jorge Javier opina sobre el clima polític: «Espanya està igual, sense trencar-se»

El presentador ha tornat de les seves vacances tan sarcàstic i implacable com sempre

Jorge Javier pren novament el ceptre després de les seves vacances. El presentador de 'Sálvame' va voler aprofitar l'ocasió per opinar sobre la situació política: «Espanya està igual, sense trencar-se». El badaloní va dirigir-se al director de l'espai de Mediaset per explicar-li la seva percepció del panorama polític després de la investidura de Sánchez: «T'has adonat que, tot i els presagis, Espanya no s'ha trencat?», va preguntar-li.

Un monòleg d'allò més graciós

«Fixa't: vaig arribar de vacances, a casa, les carreteres funcionaven, no vaig veure cap esquerda. Espanya estava igual, sense trencar-se. A tu t'han expropiat alguna cosa? No sé, aquest govern...», va afegir el presentador amb un to clar de sarcasme. Paral·lelament, Vázquez, que no sabia si estava parlant pels descosits, va demanar a la direcció del programa si podia seguir opinant. «Estava pensant una cosa, però no sé si dir-la. He estat pensant molt durant les vacances», va dir.

«És que, a vegades, les coses quan es trenquen no passa res. Perquè fixa't, si no es pogués trencar res...», va assenyalar abans de declarar que «bé sap Déu» que ell no és «independentista». Finalment, el presentador va rematar amb una broma pujada de to: «Una cosa et diré: es trenca la virginitat i escolta, i te la treus de sobre».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari