El presentador Jorge Javier Vázquez de braços plegats i amb rostre seriós

Jorge Javier torna a sorprendre publicant una foto sense roba

Jorge Javier supera els seus problemes i comparteix el seu assoliment amb el públic

Jorge Javier Vázquez continua les seves idíl·liques vacances mentre un dels seus programes més famosos travessa el seu pitjor moment. El presentador roman al marge dels rumors que lideren certs famosos com Antonio Canales, que afirmen que el final de 'Sálvame' és a prop.

Jorge Javier confia en els seus directors i està convençut que encara té molt de temps per regnar les tardes de Telecinco. Carlota Corredera, la seva substituta, ha donat la cara per l'equip que està darrere de les càmeres i el català seguirà els mateixos passos.

Mentrestant, ha compartit amb els seus seguidors una fotografia molt especial: «Sé que ho estàveu esperant». El presentador ha gaudit de la seva gran passió per intentar superar alguns problemes que encara el segueixen fent mal, com la mort de Mila Ximénez.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La col·laboradora ha deixat una empremta inesborrable en el seu amic, qui ha de tirar endavant el programa que els va unir per sempre. Tot fa pensar que Jorge ha recuperat forces durant les seves vacances, cosa que era completament necessari per seguir endavant.

Jorge Javier Vázquez ha aprofitat el seu temps lliure per a gaudir de la seva gran passió: viatjar. En el seu blog de la revista 'Lecturas, 'Vidas propias', va confessar que sempre que el teatre i la televisió li ho permetien s'escapava.

Jorge Javier es reconcilia amb la seva major il·lusió

Jorge va confessar que la pandèmia li havia restat molta energia i que ja no tenia les mateixes ganes de viatjar que abans. No obstant això, aquest estiu necessitava més que mai canviar d'aires i tornar amb molta força, ja que la propera temporada serà difícil.

Antonio Canales ha aconseguit que gran part de l'audiència posi qüestioni a 'Sálvame', ja que assegura que no tenen la mateixa audiència que abans. Tanmateix, el català sempre ha presentat programes que lideren la seva franja horària i els seus responsables pensen que seguirà fent el mateix.

«Viatjava perquè em feia sentir viu, però crec que he perdut la il·lusió per viatjar. Durant tot aquest temps que hem viscut tancats m'he acostumat a quedar-me a casa», va escriure a 'Vidas propias'.

Jorge Javier Vázquez celebra el final de l'estiu

El comunicador s'ha adonat que tots els sentiments negatius són passatgers i ho ha demostrat d'una forma especial. I és que s'ha tret la roba davant dels seus milions de seguidors per donar a entendre que el seu pessimisme és cosa del passat.

Jorge Javier s'ha tret la roba per celebrar la seva pròxima temporada televisiva, ja que cada vegada falta menys per tornar a veure-li a Telecinco. La cadena ha preparat un programa explosiu, 'Secret Story', per intentar acabar amb la competència.

El català torna a tenir un repte força complicat, però ara posseeix la força suficient per complir amb les expectatives que genera. Els usuaris d'Instagram s'han quedat sense alè en veure que s'ha acomiadat dels seus complexos i ha protagonitzat un posat molt atrevit.

Els col·laboradors de 'Sálvame' estan desitjant que el seu líder torni a plató per recuperar la fama que han perdut. Tothom pensa que el programa té els dies comptats i necessiten que el públic torni a fer-los reis de les tardes a la televisió.

Jorge confessarà quines destinacions ha visitat aquest estiu i potser també revela qui l'ha acompanyat durant les seves escapades. Mila Ximénez solia viatjar amb ell sempre que podia, però lamentablement no podrà tornar a fer-ho.

En una de les seves últimes entrevistes va explicar que encara estava assimilant la notícia de la seva mort, encara que sembla que ja ha superat el drama. Ha après a viure amb el dolor generat per honorar la memòria de la seva amiga d'una forma especial: entretenint al seu públic.