Terelu Campos en un plató de Telecinco

Terelu explica la raó del distanciament entre Rocío Carrasco i la seva família

Terelu Campos assegura que Rocío Carrasco no té relació amb els Mohedano per un motiu de pes

És ben sabut que Terelu Campos té una relació molt especial amb Rocío Carrasco. És més, quan aquesta es va quedar òrfena va començar a formar part del clan.

Així doncs, la filla de María Teresa coneix les raons per les quals la seva amiga es va distanciar dels Mohedano. I ha estat ara quan ha donat a conèixer alguns detalls al respecte.

Terelu Campos sempre ha estat molt prudent a l'hora de parlar d'Antonio David, ja que no volia revelar cap secret inconfessable. De fet, la mateixa Rociíto ha reconegut que els ha ocultat moltes coses als seus amics, però la mare d'Alejandra Rubio sap massa.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Rocío Carrasco traurà a la llum la cara més oculta dels seus enemics a la tardor, però a 'Viva la vida' ja han donat algunes pinzellades. Amador, Gloria i Ortega Cano haurien d'estar molt preocupats, ja que els espectadors coneixeran la suposada veritat del drama familiar.

«Quan Rocío es veu atacada en mitjans de comunicació per la seva família i es veu l'acostament d'aquesta família al pare dels seus fills. A partir d'aquí canvien les coses i quan canvien les coses ja no hi ha aquesta relació», assegura la col·laboradora.

Terelu Campos desconeix els secrets de Rocío Carrasco

Terelu sent un gran respecte per la situació que està vivint la seva amiga, així que mai ha parlat d'ella ni per a defensar-la. Abans que Telecinco emetés el famós documental, les Campos sabien tota la veritat, però mai la van treure a la llum per respecte.

No obstant això, Rocío Carrasco assegura que mai han conegut totes les dades perquè ella no se'ls ha explicat a ningú. És conscient que María Teresa i la seva família treballen a la televisió, així que volia evitar situacions incòmodes per a elles.

Rociíto reconeix que ha mantingut a la seva amiga al marge del seu infern, encara que ho ha fet per un bon motiu. «No li he explicat aquestes coses no per falta de confiança, sinó perquè no volia posar-les en un compromís», comenta a 'Sálvame'.

Els Mohedano són conscients que la seva vida televisiva té els dies comptats, ja que no posseeixen força suficient per enfrontar-se a Rocío. Cada vegada falta menys perquè surtin a la llum totes les raons per les quals la filla de 'la més gran' prefereix estar sola.

Terelu Campos revela la gran traïció que va patir Rociíto

Terelu ha confessat que el que més va descol·locar a la seva amiga és veure que el seu exmarit s'acostava a la seva família quan ells sabien la realitat. En un primer moment, els oncles de Carrasco van atacar a Antonio David, però per algun motiu van decidir acostar-se a ell.

Alguns periodistes asseguren que l'origen del problema és la fortuna de Rocío Jurado, ja que els seus germans es van sentir desfavorits en l'herència. I és que Rociíto va ser nomenada hereva universal, un atreviment que va despertar un gran descontentament en el clan.

La venjança dels Mohedano va ser acostar-se al senyor Flores amb l'excusa que volien estar a prop de David i de la seva germana. Tot i això, allò va ser una traïció molt greu perquè molts d'ells coneixien el costat més fosc de l'exguàrdia civil.

Antonio Rodríguez, marit de Gloria, va declarar en contra d'ell durant un judici bastant seriós i va assegurar que havia maltractat a la seva neboda. Alhora, Ortega Cano va fer unes declaracions molt semblants en un programa de televisió, però després va negar que fossin certes.

Els germans i cunyats de Rocío Jurado han insinuat que es van sentir coaccionats per la situació i que van mentir a propòsit. Malgrat això, no comptaven que la veritat sortiria a la llum dues dècades després.

Per tant, la segona part del documental destrossarà a tots els enemics de la nova reina del feminisme. I per aquesta és la raó per la qual estan intentant desprestigiar els capítols abans que surtin a la llum.