Rosa Benito al carrer mirant el mòbil

Rosa Benito, al punt de mira per l'ingrés d'Amador: «Va ser qui el va posar verd»

Rosa Benito ha tingut un comportament inadequat amb Amador Mohedano

Rosa Benito és al centre de la polèmica des que divendres passat, 27 d'agost, Amador Mohedano va ingressar a l'hospital. La cunyada de 'la més gran' està preocupada pel seu exmarit i ha insinuat que els col·laboradors de 'Sálvame' tenen la culpa del que ha passat.

Rosa Benito responsabilitza els seus antics companys de tots els mals que ha sofert: la separació, el malestar de la seva filla i haver-se retirat del món mediàtic. Ara considera que tot això també ha influït en l'estat de salut del representant de Rocío Jurado.

Amador Mohedano ha patit una hemorràgia digestiva que ha derivat en una anèmia, raó de pes per estar un temps ingressat. Chayo i la resta dels seus germans han anat a veure'l, però Rosa ha tingut una actitud diferent.

La tertuliana de 'Ya es mediodía' ha carregat contra l'equip de Jorge Javier Vázquez, i alguns membres s'han pres molt malament aquest atreviment. Chelo García-Cortés ha trencat la discreció que la caracteritza per enfrontar-se a la perruquera de 'la més gran'.

La periodista considera injust que Benito responsabilitzi el programa de les tardes de Telecinco del drama, ja que ells no hi tenen res a veure. És cert que Amador va tenir una discòrdia amb María Patiño abans d'anar a l'hospital, però els fets no estan relacionats.

«M'agradaria recordar que això és un programa de televisió que es diu 'Sálvame', no som un programa on creem malalties. Durant quinze anys hem jugat, hem parlat, tu una de les que més, de Rocío Jurado, de Rocío Carrasco i d'Amador», comenta Chelo.

Rosa Benito es nega a tenir contacte amb Amador Mohedano

Rosa Benito està molt enfadada amb el seu exmarit perquè considera que s'està aprofitant d'ella. Fa molts anys que estan separats, però únicament ha intentat recuperar-la quan s'ha sentit sol.

Amador Mohedano vol recuperar la història d'amor amb la mare dels seus fills, però ella no hi està disposada. Abans que Amador ingressés a l'hospital, van tenir una discussió molt forta, motiu pel qual Rosa encara està bastant molesta.

Chelo García-Cortés ha revelat que la perruquera encara no ha parlat amb el germà de Rocío Jurado, gest que diu molt poc d'ella. Seguint el seu discurs, en lloc de culpar 'Sálvame' del drama, s'hauria d'haver posat en contacte amb el malalt.

«T'he enviat un missatge perquè et preocupis per l'Amador. Ens hem trobat i t'has escapat com si t'anés a estirar la llengua. Et diré una cosa: l'Amador, que en aquests moments està ingressat, potser ha necessitat una trucada teva».

Aquestes paraules són determinants perquè donen a entendre que la col·laboradora no vol saber res de l'antic amor de la seva vida. No obstant això, el que més enrenou ha generat a Telecinco és la intenció que té de fer responsable 'Sálvame' de l'ingrés hospitalari d'Amador.

«Amador no està malament per culpa teva, però encara menys per culpa de 'Sálvame', i nosaltres no estem traient les coses de la teva cunyada», sentencia. Segons la seva opinió, Mohedano travessa un mal moment per culpa de l'atreviment de Rocío Carrasco.

'Sálvame': «Rosa va posar verd el seu exmarit»

Rocío Carrasco ha perdut la compassió amb els seus enemics i arribarà fins al final per destrossar-los a tots. Ha callat durant molt de temps, cosa de la qual es penedeix, i jura que mai ho tornarà a fer.

A la tardor donarà resposta a totes les preguntes que han sorgit al llarg dels últims vint anys, i això ha alterat el seu tiet. José Antonio León, un reporter que és íntim amic seu, també ha donat la cara pels seus companys de Telecinco.

«La salut és responsabilitat de cadascú. No podem culpar els mitjans d'una cosa que cadascú pot generar amb el seu propi cos», diu.

I conclou: «Dic això perquè, pel que sembla, som nosaltres els que hem provocat aquesta ansietat. Vull recordar a la Rosa que ella va ser la que el va posar verd per Instagram».