Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto de José Fernando Ortega

José Fernando, a punt de fugir amb el seu pare biològic i un milió d'euros

José Fernando volia visitar Colòmbia i recuperar-ne els orígens

José Fernando ha esdevingut un dels protagonistes indiscutibles de la crònica social, tot i que no ha fet res per aconseguir-ho. El 2017 va internar al centre psiquiàtric San Juan de Dios perquè va adonar-se que havia de canviar de vida radicalment. S'envoltava de males companyies i ell mateix va reconèixer que tenia problemes amb certes addiccions.

José Fernando, gràcies al seu esperit de superació, és un home nou i està a punt d'acabar el tractament. Segons ha sortit publicat, al desembre tornarà a casa d'Ortega Cano i té clar que començarà una vida diferent. Ha patit molt i sap que el torero també, així que no vol donar-li més disgustos i ha fet una promesa.

José Ortega Cano amb el seu fill
José Fernando sempre ha rebut bons consells | EUROPA PRESS

José prefereix no parlar amb la premsa, però està de plena actualitat perquè el secret més ben guardat ha sortit a la llum. Rociíto està protagonitzant un documental titulat En el nombre de Rocío i ha parlat d'un tema desconegut fins ara. El colombià va rebre un milió d'euros de la seva mare i suposadament volia agafar els diners i tornar al seu país natal.

José, segons la informació de Telecinco, estava desesperat a Espanya i es volia retrobar amb els seus orígens. Sempre seguint les dades aportades per aquesta font, va estar a punt de fugir per buscar els seus pares biològics. Per això es va reunir amb Rociíto i va intentar que li donés la documentació de l'herència de Rocío Jurado.

El fill d'Ortega Cano suposadament creia que al testament de la seva mare hi havia certes irregularitats i volia els seus diners. La cantant li va deixar un milió d'euros i estava desitjant veure'l al seu compte per buscar al seu vertader pare. Però després es va adonar que ja ho havia trobat: es diu Ortega Cano, l'únic que no li ha fallat.

José Fernando va tenir una acalorada discussió

José va ser a casa de la seva germana Rocío i va intentar que li donés els papers que necessitava, però Carrasco es va negar per protegir-lo. Era conscient dels rumors, és a dir, sabia que el jove tenia intenció de marxar lluny després d'aconseguir els diners. Tanmateix, cal deixar clar que tot és una teoria perquè ell no ha confirmat res del qual expliquen a Telecinco.

Muntatge de Jose Fernando amb Rocío Jurado
José Fernando va heretar molts diners de la seva mare | GTRES

José Fernando ha protagonitzat diversos enrenous a la premsa rosa, però Rociíto assegura que «té un cor enorme». S'ha fet mal, però mai ha intentat debilitar la seva família, per això va recapacitar i es va quedar al costat d'Ortega Cano. Si bé el torero pot haver comès molts errors, sempre ha demostrat estar a l'altura amb el seu fill.

El germà de Gloria Camila ha seguit el tractament a la perfecció i sap que res impossible. Ha estat malalt, però gràcies a la seva força de voluntat està tirant endavant i ningú podrà parar-lo: ja és lliure. Al desembre tornarà al seu domicili familiar i molts periodistes asseguren que intentarà recuperar la relació amb Rociíto.

José Fernando rep un missatge inesperat

José pot comptar amb el suport de Carrasco, malgrat que fa temps que no es dirigeixin la paraula. «És un nen que no s'ha ficat mai en res de ningú, que no ha fet mal a ningú», declara Rocío. Així, promet que sempre va estar disposada a ajudar, però assegura que en aquell moment era ella qui necessitava ajuda.

El fill del torero tindrà oportunitat d'explicar-se, però tot fa pensar que guardarà silenci. Sí, perquè ja no vol saber res dels seus veritables pares perquè s'ha adonat que Ortega Cano l'estima de debò. Si és cert que va intentar fugir a Colòmbia estarà penedit, encara que això és una cosa que només ho pot confirmar ell mateix.