Muntatge de Carmen Borrego i José Maria

José María, el fill secret de Carmen Borrego que treballa a Telecinco i es casa

José María Almoguera ha escollit la seva mare Carmen per fer una cosa important

José María Almoguera, el net més discret de María Teresa Campos, treballa a Telecinco i no vol que ningú conegui els seus cognoms. Ha hagut de treballar de valent per demostrar que el seu mèrit professional no depèn de la fama de la seva família, ja que és un empleat força vàlid. Fonts properes asseguren que és un dels tècnics de so del programa Viva la Vida, malgrat que és una dada que no està confirmada.

José María Almoguera és conscient que pertany a una de les grans famílies de la crònica social, per això és tan prudent. Una coneguda publicació va assegurar que aquest mateix any passaria per l'altar per formalitzar la seva relació sentimental, fet que va omplir d'il·lusió les Campos. Maria Teresa, la matriarca, sempre ha tingut un vincle especial amb ell, de fet passen molt de temps junts.

María Teresa Campos i el seu net, José María Almoguera
José María Almoguera gaudeix d'un vincle especial amb María Teresa Campos | Cedida

José María és tan prudent que cap periodista no ha pogut esbrinar cap dada compromesa sobre ell. El portal JALEOS ha parlat amb un testimoni plenament fiable que assegura que el net de María Teresa Campos està il·lusionat amb la seva nova etapa. El problema és que el casament ocuparà la portada de moltes revistes i ell vol romandre a l'anonimat.

Carmen Borrego s'ha enfrontat als seus companys de Sálvame per intentar que deixin els fills al marge del panorama televisiu. No obstant això, Carmen Rosa, la seva filla petita, sí que s'ha relacionat amb la premsa i el públic cada cop vol saber-ne més coses. És possible que la jove s'uneixi a Borrego per posar al casament del seu germà i desviar l'atenció.

José María manté una relació estupenda amb l'equip de Telecinco, per això ningú no s'atreveix a filtrar informació compromesa sobre ell. Cap periodista té la valentia de donar notícies seves perquè és força complicat confirmar els rumors que circulen al seu voltant. L'únic que és clar, segons l'entorn, és que la Maria Teresa l'adora perquè «és el seu únic net home».

José María Almoguera ha escollit Carmen Borrego

José María va tenir clar des del primer moment que la seva mare Carmen seria la padrina del casament, una unió que «ja està molt avançada». Un dels convidats ha parlat amb JALEOS per corroborar que la festa se celebrarà en una finca madrilenya. Seguint la informació de l'esmentada font, «falten coses per preparar», però el que és important ja està fet.

Primer pla de Carmen Borrego
José María Almoguera no ha dubtat en nomenar padrina la seva mare | Europa Press

Carmen ha hagut d'esforçar-se molt per no donar més detalls, ja que treballa al programa Sálvame i està molt exposada. La resta de col·laboradors de l'espai ho volen saber tot sobre el matrimoni, però s'ha proposat ser discreta. Sap que el seu fill no se sent còmode davant de les càmeres i no farà res que pugui embrutar el seu gran dia.

María Teresa Campos fa un temps que està retirada dels mitjans de comunicació, però continua sent un personatge de primer nivell. Qualsevol publicació estaria encantada de comptar-hi el dia del casament del seu net, malgrat que és possible que la presentadora ja hagi triat. Sempre aposta per la revista Hola!, empresa que paga molt bé a tots els seus entrevistats.

José María Almoguera té problemes: «El cognom Campos»

José María Almoguera està preparant un casament senzill, però una font propera assegura que s'ha trobat amb un impediment. El jove vol que els convidats «no arribin als 100», malgrat que «el cognom Campos és molt ampli». Motiu pel qual podria ampliar la llista a l'últim moment per no quedar malament amb cap membre de la seva família.

La seva mare Carmen també ha convidat alguns dels seus amics, com per exemple Gustavo, el xofer de la seva mare. És la mà dreta de la presentadora, de fet ella el considera un fill més. Forma part del clan i està perfectament integrat.