Kiko Hernández al plató de 'Sálvame'

Kiko Hernández aconsella Antonio David: «El que jo faria en el seu lloc»

El col·laborador no vol que l'exmarit de Rociíto torni a televisió, però li ha recomanat la millor manera de fer-ho

Kiko Hernández s'ha convertit en un dels grans detractors mediàtics d'Antonio David Flores. Se sent traït, i no li perdona que hagi estat mentint durant més de vint anys per guanyar diners a costa de la premsa del cor.

Des que Telecinco va decidir donar veu al testimoni de Rocío Carrasco, gran part dels tertulians de la cadena es van negar a treballar amb l'exgendre de la Jurado. Kiko Hernández va ser un dels més contundents: «M'alegro de no ser company seu. Seria incapaç de trepitjar un plató de televisió amb ell».

Belén Esteban, que sempre havia estat a favor d'Antonio David, també ha canviat d'opinió. Nega sentir-se víctima de la seva manipulació, però sí que reconeix estar decebuda. La 'princesa del poble' va confiar en les seves paraules, i Rociíto ha demostrat que no són veritat.

Sembla que Antonio David ha perdut el seu tron televisiu. Molts dels seus antics companys estan avergonyits d'haver apostat per ell i exigeixen que respongui a les acusacions que està fent la filla de la Jurado.

Paz Padilla, presentadora de 'Sálvame', va insinuar que el tertulià tenia una possibilitat de tornar a Mediaset. Però abans, havia de demostrar que tot el que ha estat venent durant el silenci de Rocío Carrasco és veritat.

Kiko Hernández, precisament, hi era present quan l'humorista va donar aquesta notícia. Ell no vol que el retorn d'Antonio David arribi a bon port. I va recordar que, en cas de tornar, tenia l'obligació de desmuntar tot el documental de Rociíto.

El col·laborador considera que Antonio David ha enganyat molts periodistes. Així que, abans de tornar, hauria de demostrar que la seva trajectòria mediàtica no ha estat un frau. Per a això, li ha recomanat demanar ajuda a la seva filla, o fer servir la seva influència a les xarxes socials.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Kiko Hernández envia un missatge al seu nou enemic, Antonio David Flores

Rocío Flores treballa a 'El programa de Ana Rosa' i, tenint en compte el testimoni de Rociíto, no seria d'estranyar que estigués manipulada pel seu pare. De fet, gran part del públic pensa que el missatge que li va enviar a la seva mare és fruit d'una estratègia pensada per Antonio David.

Joaquín Prat, presentador de l'espai, ha desmentit aquests rumors. «S'ha dit que ho va fer animada pel seu pare, per intentar rebaixar la pressió mediàtica. A mi el que em diuen és que ell va dir a la seva filla que no ho fes. Que no digués el que va dir. No sé si és veritat o no. El que li va recomanar, és que no es posés en aquest rebombori», declara el periodista.

Però Kiko Hernández ha perdut la confiança en l'exmarit de Rocío, encara que considera que tothom té dret a rèplica, i ell també hauria de donar certes explicacions. Perquè, en cas que es negués a fer-ho, estaria assumint la seva culpabilitat.

No obstant això, Antonio David no pot tornar a Telecinco tan fàcilment. És cert que la iniciativa de la seva filla li ha aplanat el terreny, però encara queda molt camí per recórrer. Kiko Hernández, que coneix el mitjà a la perfecció, li ha recomanat la millor forma de fer-ho.

«El que jo faria en el seu lloc és demostrar. Encara que no vingui, té unes xarxes socials on pot publicar. Si jo veig que alguna cosa és mentida, i a mi Mediaset m'ha fet fora, agafo el meu Instagram, agafo el meu Twitter o qualsevol mitjà de comunicació. O agafo la meva filla, que treballa amb Ana Rosa, i li dic: 'Ensenya aquestes proves'», comentava Kiko a 'Sálvame'.

Tot i això, considera que cal ser molt prudents amb el possible retorn d'Antonio David, ja que cap dels seus companys ha d'oblidar que és un professional de l'engany: «A ell li hem posat, sense proves, menys peròs que a Rocío Carrasco». Canviaria de postura si arribés a tenir-lo davant?