El passat desconegut d'un famós de 'Sálvame' amb la política

Va ser assessor de la Conselleria de Transports i Mobilitat de Madrid

Imatge de 'Sálvame'
Matamoros va tenir un passat polític abans de formar part de 'Sálvame' | Telecinco

Fa anys que Kiko Matamoros és una de les cares més conegudes d'Espanya, principalment pel seu pas per televisió. Ja fa més de 20 anys que es va donar a conèixer per filtrar un dels escàndols més recordats: la portada d'Interviú d'Alessandro Lecquio i Mar Flores al llit. 

Matamoros va començar així una carrera mediàtica que, pas previ per altres programes, l'ha convertit en una de les estrelles indiscutibles de 'Sálvame'. Abans del seu salt definitiu a la televisió, però, va tenir temps de tenir altres vincles amb la premsa del cor com a representant d'una de les famoses més representatives, Carmina Ordoñez

Kiko Matamoros assegut al plató de 'Sálvame
Kiko Matamoros amagava un passat vinculat amb la política | Telecinco

Tot i que actualment és conegut per aquesta faceta professional, la veritat és que Kiko Matamoros amaga en el seu currículum una feina sorprenent i que el vincula directament amb la política. I és que entre 1990 i 1995 va ser assessor dins de la Conselleria de Transports i Mobilitat de Madrid, mentre va governar el socialista Joqauín Leguina. 

L'arribada al poder del popular Alberto Ruiz-Gallardón va significar també el seu adeu a la política, tal com ha explicat aquest dilluns a 'Sálvame'. Confirmava així que aquesta és l'única feina de la qual ha estat acomiadat, negant així les informacions sobre la ruptura del seu contracte amb una discoteca.  

Un convençut socialista des de ben jove

Per molt que pugui sorprendre, Kiko fa molt de temps que va confessar que el seu partit era el PSOE. En una entrevista a la revista 'Democresía', es definia com madridista, republicà i ateu «d'ençà que tinc ús de raó». A més, confessava que és «simpatitzant i votant socialista d'ençà que es va formar la meva consciència política i puc exercir el meu dret electoral».  

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari