URGENT

👉 La Covid no frena i la pressió assistencial als hospitals catalans augmenta

Preocupant foto de Kiko Matamoros a l'hospital: «No millora»

La salut del col·laborador continua sent molt delicada i la seva última fotografia preocupa als seus seguidors

El col·laborador Kiko Matamoros posant davant les càmeres
Kiko Matamoros preocupa amb la seva última fotografia a l'hospital | Catalunya Diari

Kiko Matamoros no millora. Des que la setmana passada fos intervingut per extirpar-li la vesícula, el col·laborador de 'Sálvame' era traslladat d'urgència a un altre hospital com a conseqüència d'una pancreatitis que el manté ingressat. La salut de Matamoros no està travessant el seu millor moment i les notícies segueixen sense continuar sent bones.

Enmig de tot això, el col·laborador encara ha tret forces per criticar durament la seva filla, Anita Matamoros, pel presumpte veto que aquesta hauria fet cap la seva parella, Marta López. Mentre els seus conflictes familiars tornen a ser notícia, la seva salut se segueix ressentint al mateix temps que la relació amb la seva filla.

Marta López segueix al costat de la seva parella donant l'última hora sobre l'estat de salut de Kiko Matamoros i explicava que existia una nova i desconeguda infecció que mantenia en escac al col·laborador. «Del pàncrees hi ha millora però amb nova infecció, té febre i calfreds. No saben què li passa i estan molt preocupats perquè no donen amb això. Li han fet un nou cultiu, estan a l'espera de resultats» assegurava la influencer.

«El meu braç és un colador»

Aquest nou revés en la salut de Kiko Matamoros, manté al col·laborador «bastant preocupat i caigut». Mentre els metges tracten de trobar la raó que ha provocat aquesta nova infecció, era el mateix col·laborador el qual publicava una foto que ha elevat la preocupació entre els seus seguidors.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

El meu braç és un colador. sortirem xiulant

Una publicació compartida de Kiko Matamoros - OFICIAL (@kiko_matamoros) el

«El meu braç és un colador» escrivia Kiko Matamoros al costat de la instantània on es pot apreciar el seu braç ple de vies. Malgrat l'impactant publicació, el col·laborador de 'Sálvame' afegia unes paraules d'esperança: «Sortirem xiulant». Una foto que demostra que la seva millora encara està molt lluny.

La publicació no ha trigat a rebre comentaris dels seus seguidors on li donaven ànims i força per tirar endavant. «Hi sortiràs com un roure de tot això», «Força Kiko», «A per totes!» eren alguns dels comentaris que ha rebut el col·laborador i que sens dubte li donaran tot l'ànim que necessita per aconseguir recuperar-se.


Comentaris

envia el comentari