Kiko Rivera plorant

Kiko Rivera sap que se n'ha anat de casa acompanyada i ho dona per perdut

Kiko Rivera és conscient del problema, però no pot fer res

Kiko Rivera està acostumat a tractar amb els periodistes, però hi ha coses que se li escapen de les mans. Fa un any va emprendre una guerra contra la seva mare Isabel Pantoja, que ha marxat de casa per començar una nova vida a Amèrica. Estarà una temporada a l'estranger perquè els seus fans reclamen la seva presència i vol cantar als millors escenaris del moment.

Kiko Rivera sap que la gira americana d'Isabel salvarà Cantora, aquella finca on la família ha viscut moments tan feliços. La periodista Gema López assegura que la vídua de Paquirri sanejarà els seus comptes bancaris gràcies a aquest projecte professional tan ambiciós. Cobrarà 100.000 euros per concert, quantitat que ha cridat l'atenció del seu germà Agustín.

Kiko Rivera amb ulleres
Kiko Rivera està intentant recuperar-se | Instagram

Kiko sap que la seva mare ha abandonat Cantora de la mà d'Agustín, desenes de fotògrafs han estat testimonis de la reaparició de l'artista. L'aeroport s'ha omplert de fotògrafs perquè eren conscients que Pantoja havia d'agafar un vol cap a Argentina. Actuarà a Buenos Aires, al recinte Luna Park, un auditori que té gairebé 10.000 butaques.

Kiko porta defensant molt de temps que el seu oncle Agustín no és bona companyia per a Isabel i pensa que ell és el responsable de tot. Ha comprovat que la tonadillera no pensa canviar d'actitud i que farà tot el possible per no desfer-se de Cantora. La propietat està fora de perill, però la relació entre Rivera i la seva mare s'ha trencat per sempre: ja no hi ha solució.

El marit d'Irene Rosales ho ha donat tot per perdut i ja no vol continuar lluitant perquè pensa que ningú perdonarà els seus errors. És cert que ha fet comentaris forts sobre la seva família, però també s'ha disculpat amb tothom. Ningú, menys la seva cosina Anabel Pantoja, l'ha perdonat i el DJ està més sol que mai.

Kiko Rivera ha intentat frenar el problema

Kiko coneix millor que ningú Isabel Pantoja, per això era conscient de l'efecte que tindrien les seves paraules. Va protagonitzar un programa a Telecinco que va ser demolidor i la tonadillera té molt present aquesta traïció. Des de llavors ha estat tancada a Cantora i només ha sortit per declarar davant del jutge.

Isabel i Agustín Pantoja a l'aeroport
Kiko Rivera coneix els plans de la seva mare | GTRES

Rivera ha vist que la seva mare ha marxat d'Espanya, la mala notícia és que no ho ha fet ben acompanyada. Viatjarà amb Agustín Pantoja, que està revisant tot allò que té a veure amb els concerts que se celebraran a Amèrica. El problema, segons ha explicat el DJ, és que el germà de la cantant no té prou preparació per exercir certes tasques.

La vídua de Paquirri no té forces, però necessita guanyar diners per resoldre certs assumptes. Segons Lecturas, després d'Argentina es traslladarà a Mostazal, a Xile i a Lima, tres llocs on té molts fans. El públic està desitjant tornar a gaudir de la seva veu, tot i que molts han intentat silenciar el seu talent.

Kiko Rivera ha perdut la seva família

Kiko ha vist la seva mare després de molt de temps i és possible que s'hagi sorprès força. Isabel ha reaparegut vestida completament de negre, fet que demostra que no està passant un bon moment. No ha parlat amb cap periodista a l'aeroport i a Socialité asseguren que «se sent angoixada».

Rivera podria estar preocupat, ja que estarà molt de temps sense saber res de la cantant, que no pretén donar declaracions. Ha fet aquest viatge per guanyar diners, però la seva intenció és limitar-se a cantar i fer gaudir els seus seguidors. Quan li han preguntat pels seus fills ha ajupit el cap i només ha parlat per acomiadar-se dels reporters donant-los les gràcies.