Primer pla de la presentadora Raquel Sánchez Silva amb el rostre seriós i caminant pel carrer

Raquel Sánchez Silva i les llàgrimes que confirmen que tot està perdut

Raquel Sánchez Silva s'ha endut un revés que ningú esperava

Raquel Sánchez Silva fa molt de temps que treballa als mitjans de comunicació, però mai havia tingut tanta popularitat. Ha participat a 'El Desafío', un concurs d'Antena 3 que ha esdevingut el programa estrella de la petita pantalla. Els espectadors pensaven que la presentadora s'alçaria amb la victòria, però ha perdut el premi en el moment més inesperat.

La de Plasencia ha quedat en tercera posició a 'El Desafío', i un membre del jurat s'ha emocionat amb la fortalesa que ha demostrat. Parlem de Pilar Rubio, que es va posar a plorar quan va saber que la seva companya no guanyaria el concurs. Va cometre un error a la prova final i va ser desclassificada, però fins aquell moment havia tingut un comportament impecable.

La presentadora Raquel Sánchez Silva somrient i amb ulleres de color marró
Raquel Sánchez Silva és una cara televisiva molt estimada | GTRES

Raquel se sent afalagada, ja que ha aconseguit que el públic es posi d'acord en una cosa: que és una dona lluitadora i valenta. Pilar Rubio li va enviar un missatge i no es va molestar a amagar les llàgrimes, ja que estava trista per la derrota de la comunicadora. «Em fa més mal a mi que a tu», li va dir visiblement afectada.

Sánchez Silva està orgullosa del que ha aconseguit dins del concurs, malgrat que ho hagi perdut tot a l'últim moment. El premi eren 30.000 euros, que havien de ser destinats a alguna associació benèfica, cosa que ha motivat molt els concursants. El guanyador del joc ha estat el model Juan Betancourt, que ha obtingut una valoració excel·lent en el darrer desafiament.

La periodista ha passat moments molt delicats, perquè fa nou anys el seu marit, Mario Biondo, va perdre la vida de manera sobtada. La seva antiga família política va començar a concedir entrevistes i a fer acusacions que no van deixar en bon lloc la presentadora. Lamentablement, la mort de Mario no és un cas tancat i tot fa pensar que el pitjor encara ha d'arribar.

Raquel Sánchez Silva envia un missatge important

Raquel sap que ja no hi pot fer res, que tot està perdut i que el guanyador del programa de desafiaments és el seu company Juan. Ella ha fet tot el possible per alçar-se amb la victòria, així que està tranquil·la perquè sap que s'ha guanyat l'afecte del públic. Per això ha enviat un missatge al model donant-li l'enhorabona pel que ha aconseguit i per haver col·laborat amb una associació benèfica.

Raquel Sánchez Silva el dia de l'enterrament de Mario Biondo, amb els seus sogres.
Raquel Sánchez Silva tenia bona relació amb els pares de Mario Biondo | GTRES

La presentadora s'està preparant perquè sap que el 30 de maig farà deu anys de la mort del seu marit. La família Biondo, els seus grans rivals, tornaran a l'atac perquè pensen que el succés està ple d'ombres. Segons informa el portal 'Vozpópuli', les autoritats han centrat la investigació a les xarxes socials de Mario, concretament al seu compte de Facebook.

Sánchez Silva prefereix no entrar en polèmiques, per això ha posat a les mans dels seus advocats les acusacions que ha rebut. Els pares del seu marit, els seus exsogres, pensen que no està explicant la veritat perquè amaga alguna cosa. Gran part del públic ha començat a sospitar d'ella, però no hi ha cap prova que l'obligui a estar preocupada.

Raquel Sánchez Silva es prepara per al gran moment

Raquel és conscient que els pares de Mario Biondo tornaran a l'atac el 30 de maig, data de l'aniversari de la mort. Santina, la mare, va concedir una entrevista al programa 'Todo es verdad' i va intentar justificar els seus sentiments. Promet que no té rancúnia a la presentadora i que simplement vol saber què va passar amb el seu fill.

«No he dit mai que Raquel enviés algú a matar el Mario, només dic que ella mai ens ha ajudat a buscar la veritat. Hem demanat que es reobri el cas i ella s'hi ha oposat dues vegades. Jo només vull saber què li va passar al meu fill», va declarar Santina amb contundència.