Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Kiko Rivera

Kiko Rivera, objecte d'una nova estafa

El DJ ha denunciat els fets a la policia i ha fet públic el número de telèfon de l'estafador

Kiko Rivera
Kiko Rivera, víctima d'una estafa | Instagram

Kiko Rivera ha tornat a ser  víctima d’una estafa per part d’unes persones que s’estaven fent passar pel seu equip de treball, provocant que els interessats en contractar els serveis del DJ, contactessin sense saber-ho amb aquests estafadors. 

No és el primer cop que el fill de la Pantoja és estafat, ja que aquest darrer estiu, durant una subhasta a e-Bay d’un collar seu que duia les inicials del seu nom,  un anònim va arribar a la xifra de 130.000 euros, però al final van deixar plantat al DJ i l’article no es va arribar a vendre perquè tot va resultar ser una estafa.

Kiko Rivera intenta descobrir-lo en una conversació de WhatsApp

Ara, Kiko Rivera ha pres mesures legals per acabar amb aquest fals representant que intenta apropiar-se de part dels seus ingressos, i a més ho ha fet publicant el seu número de telèfon mitjançant unes captures de pantalla a les xarxes socials, animant així a tots els seus seguidors a trucar-li i molestar-lo.

Kiko Rivera fa públiques les captures de pantalla de les conversacions amb el presumpte estafador
Kiko Rivera fa públiques les captures de pantalla de les conversacions amb el presumpte estafador | INSTAGRAM

En aquestes imatges es veu a  Kiko Rivera fent-se passar per un interessat en els seus serveis i així enganxar-lo, i es llegeix com el presumpte estafador li demana dades per realitzar un contracte, com per exemple el DNI i el la raó social del local.

 

Captura de pantalla de Kiko Rivera parlant amb l'estafador
Captura de pantalla de Kiko Rivera parlant amb l'estafador | INSTAGRAM
 

En els missatges intercanviats entre Kiko i l’estafador, el DJ intenta descobrir-lo infraganti i li proposa fer una trucada perquè li expliqui més detalls sobre l’esdeveniment, a la qual cosa l’estafador s’hi nega, tement que pugui ser descobert, i li contesta:  «No estem aquí per perdre el temps. Si li interessa, passi’m les dades, si no, doncs res».

També et pot interessar...