Kiko Rivera suspèn un concert a Astúries en rebre amenaces de mort

El fill de la Pantoja ha explicat els fets a través d'un vídeo a Instagram i ha demanat disculpes als seus seguidors
Kiko Rivera és Dj i ofereix concert per tota Espanya | Instagram

 

Kiko Rivera va haver de suspendre una actuació a les festes locals de Tuilla, a Langreo (Astúries), prevista pel passat dissabte 17 d'agost després d'haver estat víctima d'amenaces de mort. Segons ha explicat el fill d'Isabel Pantoja a través de les xarxes socials, tot va començar quan el cantant i el seu equip es disposaven a anar al lloc del concert.

 

A l'entrada, un cotxe impedia el seu pas i, finalment, quan el responsable del vehicle va arribar al lloc va enfrontar-se de males maneres amb Rivera i el seu equip i, fins i tot, va posar en perill a la resta de persones que estaven per la zona.

 

 

Una decisió que no va agradar gens els seus seguidors

A causa d'aquest enfrontament i d'haver rebut amenaces de mort, Rivera va decidir fer marxa enrere i suspendre el concert en aquesta petita localitat asturiana. La seva decisió no va agradar els seus seguidors, els quals, van recriminar-li la seva decisió després que portessin diverses hores esperant l'actuació del Dj. Davant aquesta situació, Rivera va decidir explicar el succeït en un vídeo i una publicació al seu perfil d'Instagram.

 

«És una tristesa per a mi que ahir la gent de Tuilla no pogués veure el meu concert. Ho sento de tot cor, però va ser un dels moments més amargs de la meva vida. Aquí teniu la vertadera raó i tant de bo gent així no existís al món, perquè així viuríem en un món millor. Us estimo i respecto com sempre, Astúries», va escriure Rivera. Ara caldria saber si els seguidors l'han perdonat i si esperen el seu pròxim concert per a trobar-se de nou amb la seva música.

 

També et poden interessar...